Izabela asta, a facut o pagina de facebook, ca eveniment.la pagina aceea a trecut alt an de nastere ca facebook sa o poata lasa sa fac pagina.la pagina facuta de ea, ca eveniment a trecut ziua ei de nastere si orasul.S-a gandit sa trimita invitatie la amicii ei cei mai buni, dar din nestiinta a dat pe butonul invite all.Pagina avea buton de „particip„, amicii au raspandit prin distribuire altor amici de-al lor si cum pagina avea buton de particip, au dat toti la participare.Cum omul e ca maimuta pe facebook si la orice buton de like sau share apasa pe buton, tot asa au apasat o multime de oameni pe butonul particip.In cateva zile avea cateva mii de invitati, adica cei ce au dat pe particip. Imediat dupa ce s-a facut vedeta, multi au cautat-o si au dat si ei pe acel buton. Uite asa a reusit sa aiba ca participanti circa 120 de mii de perosane.Virala asta s-a raspandit si peste hotare.
O aiureala. Una s-a apucat sa invite (zice ea din greseala) o gramada de invitati. Nu stiu cum o sa se descurce dar este o aiureala care s-a intamplat si in SUA.
E vorba de o fetita de 12 ani care nu stie sa foloseasca facebook prea bine si a invitat din greseala la ziua ei peste 100.000 de oameni facand un eveniment acolo, asa a inceput toata prostia asta.
O fata de 12 ani a favut eveniment pe fb de ziua ei si si-a chemat toata clasa, care si-au chemat toti prietenii si tot asa.
Oricum ziua ei a trecut, deci nu cred ca vom mai auzi de ea
Este o fata care isi face ziua cu extrem de multi invitati, nu-s tiu cati, dar aproape toata Romania, cica
Este o fată de 12 ani din constanta care si-a facut un profil de Facebook cu ajutorul unei prietene de a ei amândouă erau nestiutoare si au creat un eveniment cu ziua ei de nastere si la numit "Ziua Izabelei
Dar din greseala la facut public iar oamenii batjocoritori au facut tot felul de glume pe baza acestei greseli. Când mama fetei a aflat ce a facut a scris la eveniment si-a cerut scuze si a spus ca nu va fi nici o petrecere ca totul a fost o greseala
O prostie.O pustoaica de 12 ani s-a apucat sa faca un event public pe facebook si a invitat cateva sute de oameni. Aia au invitat la randul lor alte sute de persoane si asa au ajuns la zeci de mii. Acum e extraordinar de cautata fetita, dar mi se pare o aberatie si, sincer, daca eram eu maica-sa, o bateam cu lopata
RAY întreabă: