| Gabica a întrebat:

Heii! Stiti pozele alea de pe tumblr,weheartit cu camere de adolescenti? Daca da,stiti si faptul ac pe pereti sunt lipite multe postere si tot felul de idei,fraze... Si vreau sa fac si eu asa, dar nu stiu ce as putea scrie.Idei?
P.S.:Sa fie in engleza.

2 răspunsuri:
| DeepInDarkness a răspuns:

Intra pe http://www.brainyquote.com/ si sunt acolo o gramada de citate faine, mie una imi plac. Iar posterele poti sa le iei din revistele Bravo si Bravo Girl, alea fara carti sunt 2 lei. In Bravo sunt vreo 4 postere si in Bravo Girl numai 2, dar eu am o gramada de postere din revistele alea... sper ca te-am ajutat :D

| Valentynaaly a răspuns:

Poti lua de pe net idei. poti pune postere cu trupa/cataretul sau cantareata preferata. sunt multe poze care pot fi puse pe perete [gen alea cu keep kalm and...]. Poti sa scrii citate sau cuvinte care iti plac. [cum am facut eu]. si eu am camera plina cu citate si postere. laughing. nu pune citate din astea de 100 de cuvinte, nu dau bine intr-o camerawinking. incearca din astea scurte ca si : Live. Laugh. Love sau ceva asemanator. sper ca ti-am fost de ajutor :*.