| Allecss a întrebat:

Heii, sunt Alex, am 15 ani si peste 3 zile am Balul Bobocilor., nu stiu cum anume sa imi fac prezentarea, dar atentie prezentarea trebuie sa fie haioasa ..gen: rima
Ajutati-maa daca vrei mai multe detalii despre mine ca sa ma putei ajutaa. dau funda

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! Alex ma numesc/ Si am venit sa va vorbesc/ Despre cat de mult doresc/ Sa va imresionez... FIRESC!

Dupa cum se vede,... sunt aratos!/ Pacat ca nu mai e la moda, ca altfel as fi spus bengos!

Sunt inteligent, talentat, dar la glume si dulce si
..sarat!

Iar acum ca v-am impresionat ma retrag... si... v-am PUPAT!

Trebuie citit cu intonatie clar! Si sa fii si ghidus ca sa iasa haios. Daca mai ai nevoie de ajutor anunta!winking

| Allecss explică (pentru anonim_4396):

E dragut dar vreau ceva mai impresionant.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Allecss):

Ce inseamna pentru tine impresionant? Sa inteleg la ce te referi...

Este bine ce ai facut tu dar ceva sa atraga publicul, mai haios... si "bengos" nu pot sa folosesc in fata profesorilorstraight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Allecss):

big grin pai trebuie sa ma mai gandesc sa vad ce idei mai imi vin. Dar cam cat de lung vrei sa fie? Aveti o tema la bal? Cum vei fi imbracat? Din ce idei iti dau mai vezi tu cum le mai schimbi sa iti placa

Nu avem nicio tema, o sa fiu imbracat elegant oricum a zis organizatorii sa facem o prezentare haioasa, nu o vreau foarte lunga dar nici scurta. daca e te gandestii si imi dai raspunsul martikiss?