| cosima11 a întrebat:

Heii! :* sunt curioasa de o chestie. aveti si voi stari de "maxima" bucurie si tot in acelasi timp de suparare? ca mie mi se intampla uneori asa...

Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

Deci daca ai aceste stari in acelasi timp sau imediat una dupa alta nu e normal ceva se intampla pe fond psihic in capusorul tau pe plan afectiv, emotional-comportamental, ar trebui sa mergi la un psiholog sa discuti problema asta pentru ca nu poti trece asa usor de la o stare la alta, trebuie sa fie un motiv mai mare de ex.esti vesela si primesti o veste proasta si treci la starea de suparare asta e normal, dar tu nu pari a fi asa, sau poate e vorba de melancolie care e altceva decat starea de suparare propriu zisa, de ex.esti vesela si iti amintesti de un moment frumos din trecut intri apoi in starea de melancolie de regret dupa acel trecut frumos, deci trebuie sa faci diferenta dintre melancolie si starea de suparare mai exact. poate sa fie vorba si de stres din cauza asta sa te simti asa, sau o astenie de primavara foarte frecventa in aceasta perioada care te face mai sensibila din punct de vedere emotional in aceasta perioada nici una dintre aceste cazuri nu sunt de neglijat mai ales daca persista o vreme mai indelungata si daca sunt asociate si cu insomnii, stari de nervozitate sau alte simptome trebuie sa vorbesti cu un psiholog sau poate psihiatru, nu te speria nu esti nebuna sunt stari rezolvabile pe care le poate avea oricine dar netratate pot duce la probleme complexe si mai greu de rezolvat. poti sa incepi prin a lua niste vitamine in special magneziu -magnerot, magneB6, sau un neurotonic care e natural si intareste sistemul nervos si multe altele este la farmaciile naturiste, sau un antistres, ceai de tei, soc, valeriana. oricum trebuie sa faci ceva dar ar fi bine sa mergi si la medic fara jena.

5 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Da, cateodata sunt fericita dar nu stiu de ce pur si simplu sunt fericita, alteori sunt melancolica, cad in "depresii" dar imi pun castile in ureche ma bag sub plapuma si`mi dau muzica la maxim si adorm.happylaughing)

| cosima11 explică:

Pai cred ca e din cauza stresului. nu intotdeauna mi se intampla asa, dar in ultimul timp am cam multe pe cap, si... poate si asta e unul dintre motive. si chiar cred ca as avea nevoie de o consiliere psihologica, pentru ca deja unele probleme ma depasesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se mai intampla, mai ales cand il vad pe profu` meu de mate rolling eyes. Imi vine sa plang dar incep sa rad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fiecare data cand sunt fericita, un gand strasnic ma bate: dupa aceasta bucurie, trebuie sa vina tristete. Acesta este singurul lucru care se interpune intre mine si bucuria la maxim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci daca ai aceste stari in acelasi timp sau imediat una dupa alta nu e normal ceva se intampla pe fond psihic in capusorul tau pe plan afectiv ,emotional-comportamental ,ar trebui sa mergi la un psiholog sa discuti problema asta pentru ca nu poti trece asa usor de la o stare la alta ,trebuie sa fie un motiv mai mare de ex.esti vesela si primesti o veste proasta si treci la starea de suparare asta e normal ,dar tu nu pari a fi asa,sau poate e vorba de melancolie care e altceva decat starea de suparare propriu zisa ,de ex.esti vesela si iti amintesti de un moment frumos din trecut intri apoi in starea de melancolie de regret dupa acel trecut frumos,deci trebuie sa faci diferenta dintre melancolie si starea de suparare mai exact.poate sa fie vorba si de stres din cauza asta sa te simti asa ,sau o astenie de primavara foarte frecventa in aceasta perioada care te face mai sensibila din punct de vedere emotional in aceasta perioada nici una dintre aceste cazuri nu sant de neglijat mai ales daca persista o vreme mai indelungata si daca sant asociate si cu insomnii ,stari de nervozitate sau alte simptome trebuie sa vorbesti cu un psiholog sau poate psihiatru,nu te speria nu esti nebuna sant stari rezolvabile pe care le poate avea oricine dar netratate pot duce la probleme complexe si mai greu de rezolvat.poti sa incepi prin a lua niste vitamine in special magneziu -magnerot,magneB6,sau un neurotonic care e natural si intareste sistemul nervos si multe altele este la farmaciile naturiste,sau un antistres,ceai de tei,soc,valeriana .oricum trebuie sa faci ceva dar ar fi bine sa mergi si la medic fara jena.