Hei.Pai o persoana ca asta nu se poate nu-mi cea mai buna prietena.Am avut si eu o asa persoana in viata mea.Am vorbit cu parintii pentru a-i instiinta si pentru a-i familiariza cu problema asta, pentru ca stiam ca acea "prietena" o sa inceapa cu tot felul' de barfe si prostii.Astfel parintii m-au sustinut tot timpul.Si da.Cum spuneam, s-au auzit vrute si nevrute despre mine, unele chestii chiar intreceau masura si ma scoteau din sarite.Dar am ramas calma, si am zis ca o sa treaca.Nu trebuie sa mai vorbesti cu ea, daca faci asta o sa creada ca te simti amenintata si astfel o sa continuie multa vreme.Las-o asa, las-o sa creada ca barfele astea nu te deranjeaza.Nu cred ca ar trebui sa-i faci in ciuda cu nimic.Fi tu insati, continuati viata si fara ea, arata-i ca-ti merge bine si fara cineva ca ea langa tine.Fi indiferenta fata de ea.Cand te intalnesti cu ea din intamplare, salut-o pentru ca tu esti o fata politicoasa, nu fi nesimtita ca ea(scuza-ma ca folosesc expresia asta), nu fi orgolioasa, intr-o concluzie:nu te cobori la nivelul ei . Sper ca te-am ajutat . Fundita ceva?
Bună.
Problema nu este la ea, ci la tine că nu ai învățat să-ți alegi prietenele iar secretul dacă este secret, secret să rămână, îl iei cu tine în mormânt!
Pa, pa.
Ai putea sa ii convingi pe toti ca ce zice ea nu e adevarat, orice ar zice, tu incearca sa negi! Prefate ca ce zice sunt minciuni, sau gaeste-i punctul slab. trebuie sa aiba ea ceva care chiar ar enervao. tu trebuie sa stii doar e prietena ta. sau a fost orice ar fi nu o baga in seama, tu continua sa zambesti, asta ii omoaraa pe cei care iti vreau raul ! Si inca un sfaat... niciodata, absolut niciodata sa nu m-ai ai incredere in nimeni, in ziua de azi toata lumea te tradeaza, chiar si familia ta cateodata speer ca te-m ajutat cat de cat. funda?
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!