| ƒαηтαααα a întrebat:

Heii TPU. Care este cea mai amuzanta intamplare a voastra? Dar cea mai penibila?happy

Răspuns Câştigător
| Furti a răspuns:

Vin de la scoala, dau drumul la radio si aud la un moment dat: *muzicuta haioasa* "Concurs", *muzicuta haioasa*.
Se anunta intrebarea zilei de la radio. Mi s-a parut usoara si m-am decis sa-mi trec raspunsul, mna, nu poti sa stii! Stiam ca la ora 19:00 ar fi anuntat castigatorul. Intre timp intru si ma joc cu prietenii la calculator..."Cat e ceasul?" ma intreb... pun jocul in bara si vad ca e 18:58, dau drumul la radio si ciulesc urechile... trecuse de 19:02 si inca se auzea melodia, programul continua in mod normal... "Ceva nu e-n regula!", investighez... aflsem ca (,) castigatorul este anuntat la ora 18:50.
Dupa mine asta insemna ca nu am castigat avand in vedere ca nu am primit un telefon, mesaj prin mail sau ceva de genul.
*Moment de depresie*
Ma uit seara la meci. Juca Petrolul cu Steaua in cupa. Petrolul marcase, eram super fericit. Meciul era pe terminate si Petrolul conducea cu 1-0 tot meciul. Se bate ultima faza a meciului, marcheaza Steaua. Ma simt oribil.
*Depresie totala*
Dimineata dupa ce am cantat imnul, mi-am facut toaleta de dimineata si am dat drumul la radio, am intrat pe site-ul lor sa vad cine era castigatorul de ieri... dau click si vad ca apar trecut acolo drept castigatorul din 5 martie!
*Topai de fericire pana-n sufragerie*
-Mamaaaa! am castigat, am castigat, am castigat!
-Ce, mama?! ce-ai castigat?!
-Am castigaatt!
-Ce-ai castigat?
-Am castigat la concurs!
-Ce concurs?!
-Am participat ieri la un concurs cand am venit de la scoala.
Mama inca era confuza. Ii explic totul.

La ora 10:00 ma suna de la radio si-mi spun ca am castigat o invitatie dubla la un concert sustinut in data de 8 Martie in Sala Mare a Ateneului Roman.
Toata dimineata am fost in extaz.
Toata dimineata mama s-a rugat de mine s-o iau cu mine la concert... a adus pretexte cum ca "ea m-a crescut", "in ziua concertului e ziua mamei" etc.
Am ajuns la scoala si le-am pus colegilor inregistrarea in care a fost anuntat castigatorul la radio, reactia lor: "Asa si ce? E un tip care are acelasi nume ca si tine." *facepalm*, mi-a luat ceva sa le explic ca despre mine era vorba, apoi reactia unei fete din clasa (am doar doua fete in clasa):
-Nu! nu o sa vina -cealalta fata- cu tine duminica la Ateneu.
-Oh, ba da! -cealalta fata- o sa vina cu mine duminica la Ateneu!
-Oh, ba nu! nu o sa vina cu tine la Ateneu!
[un minut si jumatate de discutie in contradictoriu]
-Hei... vezi ca ai o pata rosie pe camasa.
-Oh, ba da! o sa... ce? pata rosie?
Ma uit la camasa mea si vad ca e intr-adevar patata, imi duc repede mana la nas si vad ca am si mana patata de sange.
-Oh, nu! imi curge sange din nas!
Cred ca luasem discutia un pic mult prea-n serios... sau poate mai mult, mna... Mi-a curs sange din nas in continuu vreo 2-3 minute. Partea nasoala a fost ca atunci era chiar ziua pozelor, iar eu aveam camasa patata de sange!
Stau culcat pe o banca cu mana ridicata sus, incercand sa opresc sangerarea.
-Off... sper sa nu ma vada -nume de fata- stand asa!
Cand..cineva intra pe usa! Mna, nu era ea big grin.
Mi se opreste sangerarea chiar cand intra ea in clasa si incercand sa par ca am totul sub control... exceptand camasa patata de sange si fata rosie de la cat de mult ma agitasem incerc sa o invit pe ea la Ateneu. M-a refuzat, nu cred ca era prea incantata de un concert de muzica clasica.
*Moment de depresie*
Fac poza purtand camasa patata de sange.
Ajung acasa si-i spun mamei ca vine cu mine la Ateneu.

2. Intr-o joi dupa ce-am iesit de la scoala am avut o consiliera cu doamna psiholog. La finalul consilierei era momentul sa ma reprogramez, singurul moment in care putea sa ma programeze ar fi fost saptamana viitoare, tot intr-o zi de joi, la aceeasi ora. Ca sa fac o gluma ii spun doamnei psiholog ca azi am participat la un concurs la radio si ca daca ar fi sa castig, as primi bilete la un concert ce va avea loc saptamana viitoare, tot joi, la Sala Radio din Bucuresti si ca nu as putea ramane la consiliere. Dansa imi spune: "Eh! Mai intai sa castigi tu biletele alea si apoi sa-mi spui asta!".
Ajung acasa. O inscriu si pe mama la concurs, sa am sanse mai mari sa castig!
Se face ora 18:50, se anunta castigatorii de la radio. Aud numele mamei.
Ma duc in bucatarie:
-Ai castigat!
-Ce-am castigat?
-Ai castigat ce nu intelegi?
-Ce-am castigat, mai?
-Te-am inscris si pe tine la concurs, ai castigat! Nu stiu cum, dar ai castigat!

Ma duc in camera mea si rad isteric ca acum va trebui sa-i spun doamnei psiholog ca am castigat din nou la radio.
Urmatoarea zi o intreb pe mama daca ma lasa sa merg eu cu (,) colegul meu de banca la concert, ma lasa.

3. Inainte de ziua concertului imi inscriu si colegul de banca la concurs. La ultima ora imi rog profesoara de franceza sa ne lase sa ascultam cu totii la radio cand va fi ceasul 18:50. Colegul meu de banca luase un 2 pentru ca nu-si luase caietul si pleca mai devreme de la ore pentru ca era navetist.
Se face ceasul 18:50. Ascultam cu totii la radio. *muzicuta haioasa* "Concurs" *muzicuta haioasa*. Erau anuntati castigatorii: escu, cutarescu, colegul meu de banca, esca. Incepem cu toti sa radem ca tocmai nefericitului ce-a luat 2 i-a fost dat sa castige! Il sun sa-l anunt:
-Salut! ai ajuns la masina?
-Nu. Nu-mi spune c-am castigat!
-Te rog asaza-te.
-Oo, Doamne nu-mi spune c-am castigat.
-Te-ai asezat?
-Acum...gata.
-Ai castigat.
-Fain.

Asadar am fost in acea saptamana la doua concerte, la cel la care castigase mama si la cel la care castigase colegul meu de banca! Evident am fost cu el la ambele concerte big grin

Nu va mai povestesc si de drumul pana la Bucuresti caci deja o sa spuneti ca e prea de tot.

2 răspunsuri:
| Innsbruck a răspuns:

1. Un coleg a aruncat un castravete in mine si m-a tot jignit, m-am enervat rau si l-am batut si injurat vreo 5 minute bune, abia dupa ce am terminat am observat-o pe doamna diriginta in clasa, si apoi am aflat ca a vazut si auzit totul. E si amuzant si penibil, si asta s-a intamplat in saptamana altfel

2.Am cazut pe scari in fata crush-ului meu si s-a ras, mult, ce-i drept si eu am ras

3.Nu imi mai amintesc

| cristinabya a răspuns:

Hey fantaaa happy Pai cea mai amuzanta si putin penibila intamplare a mea este urmatoare : Eu mergeam cu prietena mea pe strada si voiam sa fac niste poze in timp ce alergam si cand m am apropiat de prietena mea am cazut peste ea foarte tare in apa murdara si am incepuut sa raad. amandoua, dupa ea s -a ridicat si m-a ajutat si pe mine rolling on the floor Si cea mai penibila. pff nu stiu. Cand m-am dus acasa la o prietena de-a mamei si erau acolo 2 baieti care ma placeau si erau mai mari decat mine si s-au batut si basit in fata mea. tongue yack, scarbos :$ erau rosii in obraji logic, si eu am plecat imediat de acolowinking