| Swwetly a întrebat:

Heii TPU! Chiar credeți că vedetele internaționale cum ar fi,Beyonce Rihanna, Lady Gaga, Madona și multe altele au făcut pact cu diavolul ca să ajungă unde sunt acum? Am văzut multe documentare care confirmă asta, dar nu prea am înțeles că-s bata la engleza.laughing Unele recunosc chiar cu gura lor.Voi ce ziceți?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca esti crestin trebuie sa crezi, daca gandesti rational isi dai seama ca de fapt astfel de zvonuri le face reclama, reclama negativa e ok si ia

| Violleta2022 a răspuns:

Dupa intrebarea pusa, ai probabil 10-11 ani, daca ai ajuns sa crezi asemenea prostii si sa le mai spui in gura mare.
Eu nu am vazut nici un documentar cu asemenea prostii, dar stiu un lucru clar, cand ai ambitie si vointa, poti sa muti si muntii din loc.
Oare cat de prostuta poti sa fii tu sa crezi ca-s bata la engleza atatea vedete internationale, daca ele sunt nascute cu limba materna: engleza?
Probabil ca si tu esti bata la romana, nu?
Persona, eu cred ca nu ai lacune mari in capusorul tau, si te sfatuiesc sa pui mana sa citesti pentru tine, ca sa ajungi macar la 13-14 ani, cu ceva notiuni, sa nu te faci de rusine, cand ajungi la liceu.

| AlExUtZuL9976 a răspuns (pentru Violleta2022):

Femeie, a zis ca ea este bâtă la engleză, nu vedetele! AOLOOO! SE VEDE CĂ NU ESTI ÎN STARE SĂ RECEPȚIONEZI MESAJUL!

| sierra1 a răspuns:

Nu ai vreun formular de astfel de pact? Zău că aș completa și eu unul, dar nu așa, ci Urgent!

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Crezi cam prea multe tampenii.

| PersonajFictiv a răspuns:

Am vazut pe Youtube "industria muzicala demascata" acum mult timp in urma, plus altele, cred ca e posibil, da.

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu, chiar nu credem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe planeta se intampla tot felul de ciudatenii creepy si chestiuni horror.
Deci da. E destul de plauzibil si posibil.

Nu e vorba neaparat de ceva horror cand e vorba de astfel de celebritati.
In cazul lui Beyonce, de exemplu, demonul sau alter egoul Sasha Fierce o poseda si o transforma pe timida Queen B intr-o adevarata diva pe scena, cu atitudinea pe care in mod normal nu o are. Dupa spusele ei personale.
Si se simte mai ales in albumul Lemonade, unde anumite versuri sunt destul de blasfemice in mod kinky.

Deci, daca e sa ne raportam la anumite schimbari in stil si prezenta scenica, nu e deloc ceva horror.

Doar crestinii indoctrinati se agita.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

A, da. Mi-am reamintit de tine.
Pf, si uitasem.
Ramasese sa iti zic cand ma voi prosti cu o tabla Ouija. Ei, bine, m-am jucat. Nimic nu s-a intamplat. Poate asta sa insemne ca locuinta mea nu-i posedata? Trebuie sa ma prostesc cu ea si prin cimitir ca sa devin mai credibil?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar crestinii indoctrinati se agita, pai crestini trebuie sa creada in basme de astea, fara satana baza religiei lor numai are sens, numai exista batalia fantastica intre bine si rau

| anonim_4396 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

*instructions unclear, dyck stuck in Ouija board*

Super! Pai incearca pana eventual se intampla ceva. Da, mergi si in cimitir. Esti liber sa faci absolut ce doresti, nu trebuie sa-mi demonstrezi mie personal ceva. Sau altcuiva.

Daca tot te- ai apucat, incearca si asta si anunta-ne daca exista si dzeu.

https://m.9gag.com/gag/aLjbxWv/this-is-my-favourite-creepypastawhats-yours

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca se intampla ceva, nu-i din cauza ca ar fi venit niste demoni, ci pur si simplu fiindca exista probabilitatea sa se intample ceva.
Deja te anunt ca Dumnezeu nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, doar au muncit foarte mult si au IQ-ul mult mai mare decat tine.

| Danielul123 a răspuns:

Nu are nici o legatura, au avut prieteni/cunostinte care i-au ajutat.

| andronik93 a răspuns:

Eh, au facut pact cu diavolul laughing or fi facut pact cu diverse persoane de pe la case de discuri, persoane care sa le poata sa sara peste niste trepte, dar fara dubii, cred ca au depus si multa munca si un strop de talent tongue