| AdelinaPaula a întrebat:

Heii TPU big hug
De ce fetele mai mici de inaltime au mai multi admiratori decat cele mai inalte? laughing [spuneti-va parerea. In special baietii.happy ]

12 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Nu cred.
Din ce minte creata ai scos prostia asta?

| Laurretta a răspuns:

Pentru ca cele mici sunt mai usor de cucerit, nu au putere sa se puna cu ei, si baieti le pot comandalaughing mai ales la pat!big grin

| TheSupreme a răspuns:

Pentru ca majoritatea baietilor se simt amenintati de astfel de fete, oricum e si normal ca baietii sa fie mai inalti. Chiar de cand eram eu in clasa a 7a erau fete pe care "smecherii" de la noi le strigau "scanduri".
De fapt, intrebarea ta mi-a adus aminte de un film in care un rus de 1, 90, sarmant, deagut, cu 3 prietene pe saptamana ne supnea povstea lui, cum ca toate fetele vor sa fie cu el pentru ca danseaza asa de bine, iar daca o fata e mai inalta decat el, e o lesbiana laughing (in fine asta-i o panarama dar iti spun doar ca asa zicea ala, chiar daca eu nu cred asta).

| TeenWolf a răspuns:

Pai nu stiu... Dar mie personal imi plac mai mult fetele mai mici de inaltime... Si sunt sigur ca si multi baieti tot asta le plac happy

| alexanelly a răspuns:

Nu este asalaughing) Poate baieti au o atractie marita pentru fetele mai mici oentru ca par mai fragile, oarecum mai dragalase, le pot lua in frate mai usor, si au senzatiea ca este doar a lor, ca un fel de jucarie.Dar dupa parerea mea nu fetele mai mici au noroc de mai multi baieti, depinde de aspectul fizic si de personalitate si comportament. Pupici

| RoxiiSiAtat a răspuns:

O sa contrazic parerile a catorva persoane de aici care spun ca fetele mici par a "copii" si asa mai departe.
Am fost de vreo 2 ori la sala si instructoarea de acolo era o tipa micuta de inaltime. Cu toate astea impunea respect, era hotarata, draguta si ctoate astea nu arata a "copilas".
Si eu sunt micuta de inaltime ( cel putin asa zic astia mai inalti, desi mie mi se pare ca am o inaltime medie ).
Eu spun ca lucrurile astea tin de fiecare baiat in parte, nu toti au aceleasi gusturi.

| Jesss a răspuns:

Foarte urat ca voi va lingeti ranile cum ca ati fi prea inalti jignindu-ne pe noi, cele scunde. Practic voi ziceti ca fetele mici de inaltime sunt curve nesigure si mult mai usor de cucerit. Totally wrong. Nu suntem complexate, as vrea sa va vad pe voi cu o "curva complexata" ca Eva Longoria. Le ia pe toate inaltele.

| candora a răspuns:

Nu-i corect, sunt fata, am 1.74 si merg dreapta si cu capul sus oriunde merg. Nici nu stii citi intorc capurile p-u a ma privi. Eu nu astept dragalasenii insa ma simt foarte bine cind toti ma admira fiindca sint si slaba si ma integrez usor, sint comunicativa. Nu-i corect de inaltime, fiecare are gusturile sale, fetele mici poate par mai 'copii' si multi baieti iubesc acest lucru, insa o ledy de fier stie sa-si puna in valoare calitatea de supermodelwinking

| Tyysonn a răspuns:

Fetele mai inalte sunt mai frumoase, probabil au mai multi admiratori cele mai mici din cauza complexului cum ca baiatul trebuie sa fie mai inalt decat fata. Complex intalnit cel mai des la fete, baietii cunosc acest lucru si atunci se orienteaza spre altceva, ceva de nasul lor. Sincer, tu ai iesi cu un baiat mai mic decat tine cu 10-15cm?, vezi irinel-monica columbeanu, daca intervine materialismul, fetele vor uita de acest complex.

| UNomBATRAN a răspuns:

Cum ar arata un tip de 1.65 pe langa o tipa de 1.90? -majoritatea persoanelor sunt de statura medie -si e normal acest lucru!

| gabygaby199 a răspuns:

Nu stiu din ce cauza dar... aveti dreptate ca ne plac fetele mai mici de inaltimeblushing big grin De exemplu eu am 1, 78 si prietena mea are 1, 55 laughing Deci asa este! sunt mai copilaroase si la varsta de 15-16 ani noi baietii suntem mai atrasi de ele. Fara motiv.

| pytycul_87 a răspuns:

Salutare..pai referitor la ce vorbiti voi aici, eu ce sa mai zic la 1, 52 ai mei? cine se uita la mine..si caut si tot caut.si degeaba, cineva de incredere, si sa ma iubeasca happy