| maria999 a întrebat:

Heii TPU! M-am certat cu o prietena de-a mea pentru ca ea nu este de acord cu prietenul meu. Nu stiu ce sa fac acum sunt pusa sa aleg dintre prietenul meu si ea intr-un fel ( e mai complicat). Eu nu i-am spus ca m-am impacat cu el,desi ea isi daduse seama,iar azi cand i-am spus a stat trista toata ziua la petrecerea organizata de ziua mea si m-am simtit prost intr-un fel as fi vrut sa-i fi spus mai demult, dar stiam ca nu va fi ok daca ii voi spune asa ca am decis sa tac. Dar astazi cand a aflat mi-a spus ca se simte tradata si cand am vorbit cu ea mi-a spus ca ea are prieteni si ca nu mai vrea in preajma ei prieteni care nu o respecta etc. Ce as putea sa-i spun. Ce as putea sa fac?

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Cred ca ea nu te respecta pe tine daca crede ca trebuie ca tu sa te desparti de prietenul tau pentru ea. Ai dreptul la ce prieteni si iubit vrei sa ai si nimeni nu are dreptul sa iti impuna sa renunti la altcineva. Nu te place asa cum esti, drum bun, cale batuta!

| aryannapupy a răspuns:

Inseamna ca nu este o prietena adevarata. Las-o in pace sa creada ce vrea eawinking lumea e plina de oameni si iti poti face alti prieteni mai buni