1.Ca sa nu iesi in evidenta la parinti daca vrei sa impresionezi pe cineva poarta o rochie
2. Dansati pe muzica, fa karaoke, jjucatii carti pe dezbracate asa pentru varsta ta
Funda?
1)imbracate cu ceva la moda, sau cu ceva elegant, cu ceva in care sa te simti bine si sa fii in centrul atentiei
2)poti inventa jocuri cu dans, sfatuiestete cu prietenele tale ce sa va jucatzi
Pai puneti o bluza sau tricou la moda si niste pantaloni de 3 sferturi faini sau o rochie.
Sticluta cu otrava, Adevar sau provocare, Karaoke, Concurs de dans, Puneti o melodie, legati-va la ochi si trebuie sa recunoasteti melodia (e cam stupid dar merge) etc.
1. ceva dragut. O rochie sau o fusta de blugi cu o bluza la moda Ceea ce iti place cel mai mult.
2. sticluta cu otrava, prinsa, ascunsa(daca e noapte ~si cineva poarta bluza neagra sa nu se vada~ ), adevar si provocare (normal sau american cu sarut), flori fete baieti daca sunteti multi, un joc inventat, daca ai cos de baschet puteti sa jucati, volley, betminton, diferite sporturi care va plac, pune 2 caramizi sa fie ca o poarta si inca 2 in partea opusa si jucati football(sau poate chiar ai porti), 9 pietre(pune 9 pietre una peste alta si aruncati cu o minge mica pana cineva le nimereste, cel care a nimerit vreo piatra ia mingea si ii fugareste pe ceilalti si arunca cu mingea in ei, cine a fost nimerit este scos din joc, scopul jocului este de a pune pietrele una peste alta ca la inceput), sunt milioane de jocuri trebuie doar sa ai imaginatie de exemplu faceti un concurs : baieti contra fete sau spionati : puneti o camera web si vedeti prin calculator tot sau daca ai camera de filmat care are fir sa o conectezi la tv - eu am - si poti spiona si se vede super sau poti sa te duci pe furis la adulti si sa ii asculti, nu stiu poti face orice!
1.Daca vrei te poti imbraca in niste blugi(mulati) Un maieu sau tricou cu parul facut cu placa sau poti sa-ti iei fusta cu un tricou sau maieu si parul ondulat. 2. Sunt multe jocuri: Competitia dansului; Cine danseaza cel mai bine(Baietii) Pupa sarbatorita(adica` tu) Adevar sau provocare; Sticluta; Karaocke; Puneti o melodie si dansati fara sa stiti cu cine sau poti inventa tu jocuri Fundita?
Robi2121 întreabă: