anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii, TPUhappy
Uitati care este problema, am un prieten care are nevoie urgent de un sfat si am ales sa apelez la voi ca poate v-ati mai intalnit cu astfel de cazuribig grin
Lui ii place de o fata d emulti ani(mai bine spus o simpatizeazalaughing) la inceput cand s-au cunoscut vorbeau, ieseau afara impreuna, ea il cauta etc.
Acum dupa vreo 2 ani s-au reintalnit la scoala, el e inebunit dupa eahappy
Ea: e umpicutz mai mare ca el(cateva luni)sad e draguta iar toata lumea spune ca se potrivesc, el i-a dat niste semne ca ar placeao, ea mai obisnuieste sa mai mearga cu prietenele dupa el, colegi ei au inceput cand il vad sa se uite toti la el, ei (prietenu meu cu ea) nu vorbesc mult, au mai "conversat" pe messenger. El ar fi auzit din greseala de la o buna prietena dea ei ca lar placea, dar nu e sigur
Voi ce sfaturi ia-ti da ca sa se apropie de ea(nu genu cu dat de floriilaughing) si daca ar credeti ca ea il placebig grin

1 răspuns:
| Just4FunHD a răspuns:

Dat flori in niciun caz. Mai ales ca e nesigur ca o place. E frumos gestul, recunosc, insa se poate speria. Asa direct nu prea merge.
Spune-i s-o invite undeva si sa lase inhibitiile. Si sa nu mai asculte in stanga si in dreapta ce zice lumea, ca lumea poate face din tantar, armasar. Spune-i sa afle direct de la sursa, adica de la ea. O invitatie la plimbare, la un film sau la un pahar de suc intr-un loc mai ales, mai retras. Altceva, fruntea sus, peptu inainte si incredere in sine. Mai reped de 100 de ori(am mai spus si la altii), nu are ce pierde, doar de castigat si invatat.
Succes si numai bine