anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii, URGENT! Am cumparat o lotiune autobronzanta de la avon (n-am mai folosit una pana acum) M'am dat cu generozitate pe picioare am stat la soare vreo 10 min si dimineata ma trezesc cu un model frumos p picioaree zici cas dalmatian! laughing) Treaba e ca am aplicato intr'o parte nai mult in alta delo! laughing Acuma ce dq fac? ca m-am manjit si p brate laughing sa ma m'ai dau peste?! laughing Sau e vreo solutie care sa amelioreze culoarea? Oare merge cu lamai? laughing :0 Sa ma dau si pe fata si restul corpului cu ea? Fundaa.

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Si eu mi-am luat una de la avon vara trecuta si de fiecare data cand ma dadeam cu ea aratam de parca m-as fi tavalit in noroi.Nu sunt bune de nimic alea, daca vrei un bronz frumos fara sa te arzi poti incerca bronzul organic la salon, nu e foarte scump.
Dar nu iti mai da cu aia, eu am aruncat-o laughing

| Mihaela1964 a răspuns:

Spala-te cu apa calda, frecand energic corpul cu o lufa, sau cu o bucata de prosop. Poti folosi un solutie de exfoliat pielea, e eficienta.Nu folosi produsul pe fata, da un aer artificial. Data viitoare cand folosesti solutie autobronzanta, da-te cu crema hidratanta pe piele, pune manunsi chirurgicale in maini si cauta sa aplici cantitati egale de lotiune pe picioare, intanzand bine prin masaj usor.Nu te alarma, se repara greseala.Numai bine.happy