| Nebuneală a întrebat:

Heiiihappy Ce inseamna TPU pentru fiecare din voi?

9 răspunsuri:
| cнσcσ a răspuns:

Pentru mine inseamna ca toti suntem impreuna si ne ajutam unul pe altul...big grinnu stiu cum sa explic mai byne...

| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Inseamna enorm de mult pentru mine, site-ul pentru care merita sa platesc netul cu adevarat. :X

| robe100 a răspuns:

Pt Mn InSeAmNa o sursa de informare pentru tot ce nu stii si o comunitate superba unde intalnesti multi oameni

NOname
| NOname a răspuns:

Toti Pentru Unu si Unu Pentru Toti!
TPU este o adevarata familie! Si ma bucur nespus, ca fac si eu parte din ea. Este cel mai bun site romanesc, dar si cel mai util, interesant, amuzant! Pe TPU putem gasi raspuns la aproape orice intrebare si ii putem ajuta pe ceilalti.
La multi ani, TPU!

| Libelle a răspuns:

A doua familiebig grin
de curand eram hotarata sa renunt
dar de unde. n-am putut
10 zile am stat apoi mi-a venit dor
mai vin si sarbatorile...nu pot sta fara tpu...macar atat sa ambig grin

| andrutza_2871 a răspuns:

Salut!
pentru mine TPU inseamna foarte mult toti ne putem ajuta unii pe altii asa ca ii multumesc surorii mele ca mi-a artat aces site:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ew tot nu am inteles ce inseamna TPU happywinking

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Pai la TPU toti ne ajutam unii pe altii.De exemplu am nevoie de o informatie sau ceva de genu pe care nu o/il stiu si aproape mereu gasesc raspunsul aiciwinking

| IIIx333III a răspuns:

TPU inseamna, intr-adevar, Toti Pentru Unu, daca luam fiecare initiala a numelui. Imi pare bine ca ai pus intrebarea asta, vei fi unul din putinii utilizatori care vor intelege ce inseamna toti pentru unu.

TPU reprezinta un alfabet, un nou alfabet pe care toti ar trebui sa il stim.
Ajutor.
Bunatate.
Comunicare.
Demnitate.
Extraordinar.
Frumos.
Gratuit.
Hilar.
Interesant.
Jovial.
Lucrat.
Migalos.
Nou.
Orientativ.
Problematic{intr-un fel bun}
Rapid.
Serios.
Tainic.
Usor.
Variat.

Asta este cu adevarat TPU! O familie happy.

Întrebări similare