| DeeaUrsPanda a întrebat:

Heiii lume✌Să nu credeți cà sunt nebuna\proastă etc
Mâine nu am chef să merg la școală ( am doua deore de mate)si vreu sa fac cumva sa o conving pe mama să stau acasă...(Să mi se facă rău )

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La scoală mergi pentru tine, nu trebuie sa inventezi scuze ieftine, minciuni, vrei sa mergi bine, nu vrei sa mergi iarăsi bine, o sa ai absente, nemotivate desigur, si nu vei invăța nimic, asa cum faci acum cu scoala, vei face m ai tirziu cind vei fii la serviciu, azi nu merg ca mă doare capul, mîine ca mă doare n cot, si sefii te vor concedia imediat, că ei nu au nevoie de oameni ca tine, deci asa cum esti acum nepăsatoare si mincinoasa, asa vei fii ca adult si vei avea numai probleme, asta daca nu dai de unul cu bani, te tine numai pentru sex si i ti da bani, sau mergi la produs, pe centură, e loc destul si pentru tine, citi ani ai?

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Niciodata n-am inteles parintii astia care isi obliga copilul sa se duca la scoala atunci cand nu are chef. Degeaba il obligi, se duce din obligatie si nici nu invata, nici nu e atent, merge degeaba, in loc sa stea acasa sa se odihneasca. E totusi un copil.
Ar trebui sa-i explici mamei tale ca nu vrei sa te duci la scoala o zi, ca esti obosita, iar daca te-ai duce ar fi degeaba, n-ai asimila nimic.
Eu mereu am facut asa si ai mei m-au inteles. Ba chiar mi-au facut rost de scutire.
E ok sa mai chiulesti din cand in cand, o data pe luna merge, dar ai grija sa nu faci un obicei din asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mâine nu mergem la școală. E 1 mai.

| MgdDroopy a răspuns:

Azi nu ai chef să te duci maine.
Mâine poate ai!
Poate vine un coleg nou.
Sau poate chiar ți se face rău si cheamă mama ta salvarea si este nevoita sa cheltuie cu doctorii. Si sa cumpere medicamente... Ca doar atât merită ea, nu? Să ia si ea medicamente ca isi face griji pentru tine. Cum tu o fată atat de sănătoasă să te imbolnavesti brusc? Tragic!