| madycumada a întrebat:

HeiiI! Peaceee!
De ce toata lumea vrea sa devina expert? De ce toti voi funde? La sfarsitul fiecarei intrebari scrie " dau funda"!
Doar pentru asta se raspunde? Pentru funde?
Cu ce va satisface daca sunteti experti?
Si in plus unii/unele puneti chiar niste intrebari stupide.
Doamneeee!
Toata lumea cauta motiv de cearta, se isca cearta dintr-un motiv banal.ba ca nu stiu ce are poza sau diferite banalitati.
Cei care intrati doar pentru a va certa va rog din tot sufletul sa faceti 2 pasi la dreapta si sa va dati cu capul de pereti!
Va multumesc!
Peaceee!

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Stii care e problema?
ca unii copii nu au inteles idea principala a sitului.suntem aici sa ajutam, nu sa adunam fundite.sunt mai veche p acest site si crede-ma ca anul trecut nu era asa.nimeni nu cersea fundite.varsta medie p acest site era 16-18 ani.noi am inteles ideea sitului.ne-am facut cont aici sa ajutam, sa dam un sfat atunci cand ni se cere, sa ascultam problemele cuiva atunci cand cineva se plange. dupa o vreme au inceput sa apara copiii si acesti copii au aflat ca pot primi fundite si daca au mai mult d 100 d fundite devin experti. d asta a inceput un inteligent sa cerseasca.se zice ca un inteligent ii face si p cei din jurul lui sa gandeasca inteligent si asa s-a format un intreg grup d copii care vin aici sa se dea in spectacol si sa cerseasca atentie si fundite.
imi pare rau ca situl a ajuns asa.imi pare rau ca trebuie sa suportam asta.
eu una nu am cersit niciodata fundite, nici nu am sa o fac vreodata.am decis sa nu mai raspund la intrebarile care ofera fundita, si nu o fac.
si nu in ultimul rand tin sa mentionez: traiaca partidul! sa fie pace! sa fim uniti!laughing

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Copiilor le place. E oarecum ceva tip " ha ha eu am mai multe jucării". De asta toată lumea cerşeşte. Dacă o persoană consideră răspunsul tău bun îţi dă fundiţă şi fără se cerşeşti. Eu niciodată nu am să dau fundiţă la cineva care cerşeşte. La întrebări lumea pune aşa pentru că doresc ca să-i răspundem, oricum e aiurea. Într-o întrebare persoana respectivă nu a specificat că dă fundiţă la care primul răspuns a fost : " Dai fundiţă?". Păi fără fundiţe nu ajutăm? Ce e asta?! Cât despre expert TPU, copii sunt fascinaţi pentru că e un chenar portocaliu e ceva deosebit şi oarecum e normal să te aştepţi la reacţia asta. Cât despre certuri sincer am văzut dar eu până acum nu m-am implicat în nimic de tipul asta pentru că nu are sens pur şi simplu. Nu devin mai deşteaptă dacă mă cert, nu nimic. Susţin ideea ta laughing! Baftă!

| User a răspuns:

Heeeiiiii. Pis man!
Funda?big grin

| ambutisare a răspuns:

Ohoo ce frumos ataci. Am impresia ca mult din utilizatorii acestui site au varste cuprinse intre 11-15 ani si cred ca sunt vazuti cu alti ochi daca sunt experti. Chestia cu dau funda e ca sa primeasca raspunsuri mai multe si mai rapid. Ei pun intrebari stupide crezand ca TPU e un fel de chat, de mirc.
Stiu ca o sa iau multe voturi "Stupid" pentru ce am scris mai sus, dar putin imi pasa cat timp e adevarat ce am spus.
Deci, fundita? laughing hehe glumeam.

| Silvia a răspuns:

Care toată lumea? raised eyebrows
Nu generaliza.