Esti ceea ce gandesti si dai lumii ceea ce primesti. Si mai presus de asta, primesti ceea ce gandesti si dai ceea ce esti.
Fericirea nelimitata si suferinta foarte violenta nu se intampla niciodata decat uneia si aceleiasi persoane
O prietenie nu consta intr-un argument cum o relatie nu poate fi pe interes! Prea multi prieteni ce se arata abia dupa furtuna, prea multe lacrimi sterse in fiecare saptamana! Cu toate astea eu vreau sa intelegi ca viata merge inainte!
Destinul nu ne este niciodata legat de cei care ne lasa! Rolul lor s-a terminat atunci...si-atat!
Oglinda e cel mai bun prieten al omului...niciodata nu-ti va rade in fata atunci cand tu plangi.
Uneori, e nevoie doar de cateva vorbe care sa starneasca emotia in tine, dar alea trebuie` sa le simti ca vin din suflet.
Critica este un lucru pe care poti sa-l eviti nespunand nimic, nefacand nimic si nefiind nimic.
Nu doare ca nu te voi mai vedea...doare ca nu voi mai simti, nu doare ce a fost, ci ce va fi. fara tine.
O despartire e ca o oglinda sparta.....Mai bine o lasi asa decat sa te ranesti incercand sa o repari!
Live for today 'cause yesterdays are over and tomorrows may never come.
Nu trebuie sa vii da nici sa pleci nu trebuie sa te stresezi dar nici sa fii nepasator, trebuie sa fii tu insuti mereu
Nu mi-e frica de moarte... dar totusi nu vreau sa fiu acolo cand se intampla.
femeia nu este nici mai buna nici mai rea decat barbatul... ea este mai scumpa
Adevarul despre frumusetea unei femei e mereu in ochii celui care o iubeste
ste minunat ca in viata ta sa existe cineva pentru care tu sa insemni ceva.Acel cineva pentru care viata ta sa fie importanta.Acel cineva al carui chip sa se lumineze cand te vede.Acel cineva care sa-si fi facut un scop din a te face fericit! Acel cineva pentru care tu sa contezi!
Sa-ti pese mai mult de constiinta ta decat de parerea celorlalti.
Maturitatea este varsta la care stii exact cand sa te joci si cand nu!
Dragostea este forta care poate misca Universul! Iar pasiunea... o consecinta a sa.
Nu iti fie teama, in dragoste se merge la risc.Depinde de noroc! Arata-ti sentimentele cat esti in viata pentru ca dincolo de moarte poate fi prea tarziu.
nu lua in seama relele celorlalti, viata nu va fi niciodata cum vrei, dar trebuie sa te bucuri de fiecare ocazie primita, nu te lua niciodata dupa parerile celorlalti, numai inima ta poate sa-ti spuna ce trebuie sa faci. ce simte ea, ca e mai bine pentru tine.
Nu regreta un lucru care candva te-a facut fericit!
Dragostea este o boala fara de care nu poti trai.
Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data.
Exista adevaruri pe care trebuie sa le colorezi ca sa devina vizibile.
Exista adevaruri pe care trebuie sa le colorezi ca sa devina vizibile.
Adevarata prietenie este ca sanatatea. Valoarea ei este rar apreciata pana cand nu ai pierdut-o.
Un zambet nu costa nimic dar poate cumpara totul.Nimeni nu e atat de bogat incat sa nu aiba nevoie de el si nimeni nu e atat de sarac sa nu-l poata oferi!
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Cand m-am nascut toti radeau iar eu plangeam, cand o sa mor toti o sa planga iar eu o sa rad
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi!
Muncesti 12 ore pe zi pentru ca viata ta sa capete un sens, esti rupt de oboseala si fericirea e pe contrasens
Un om a spus candva o vorba mare, iarta-ti dusmanii pentru ca o sa-i enervezi mai tare.
AM INVATAT CA ORICAT MI-AR PASA MIE, ALTORA S-AR PUTEA SA NU LE PESE!
Cu cat cunosc mai multi oameni, imi iubesc cainele mai mult!
Toti vor sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara.
Am invatat sa zambesc cand eram trista si lacrimile mele nu se mai opreau am invatat sa uit si sa iert dar imi este foarte greu sa nu ma gandesc la tine.
Cel ce poate zambi cand lucrurile merg foarte prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
Curajul nu inseamna absenta fricii, ci puterea de a merge mai departe in ciuda ei
sper ca te-am ajutat:*
Krisuu333 întreabă:
XD_FąNą_2000 întreabă: