Ochii negri sunt frumosi
ochii verzi sunt mincinisi
ochii albastrii si caprui
fura inima oricui
După bărbat şi autobuz să nu alergi niciodată. că după o jumătate de oră vine altu!
Lucrurile pe care nu le spui, se pierd…nu-i pacat!?
Nici tu nu sthi ce simti, ura sau iubire. Ca nu-l iubesti pe el, iubesti o amintire!
Mai bine ia`ti gandu` si schimba decorul, ca ce vrea de la tine poate lua de la urmatorul
Am gasit un inamic cu numele "pupic" ti-l trimit rapid ca e cam mic si l-am prostit… e mort dupa buzele tale, daca nu te pupa moare
Te sarut in scris, te sarut in vis, te sarut in gand, dar in realitate cand?
Si Zi De Zi Isi RujeaZa Pe Buze ZambeTul Ei MinunaT. Dar Nici Azi Nu S`a InvenTat Un BaiaT.Care MeriTa ToT Ce Are Ea De Dat.
Desi au trecut prin multe, sunt inca in impreuna, caci nu poti sa cazi cand ti pe cineva de mana
toti o AdMira...Ptr Ca e CoPil...si are o Lume De vIs Iar SimPla eI atinGere ii duce`n ParaDis
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
niciodata nu e prea tarziu! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! cand t0ti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`?!
Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist.
Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme.tot as glumi.pentru ca stii.viata e grea si lumea e rea.cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa.
Multumesc Lui Dumnezeu pentru fiecare moment In care am ras sau am plans, mi-e indifferent Constient ca fiecare hop. e o incercare Si fiecare reusita un raspuns la o intrebare!''
Le pui conditzii, la toti care t vor
Uita-te dar nu atinge, si uite-asa tu ii omori
Fermecator, ai un zambet criminal
Si fundu' ala ar trebui sa fie ILEGAl
Este extraordinar mersu' ala intepat
Iese din normal mersu' ala elegant
Stii prea bine, la tot ce ma refer
Graviteaza toti in juru tau fara vreun reper
Ash vrea sa-ti cer, sincer un autograf
Semneaza, Domnïshoara care te-a dat peste cap!
niciodata nu e prea tarziu! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! cand t0ti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu
Zambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi
nu sunt singura in ploaie si vant. am cei mai buni prietenei de pe pamant.
Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare
Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul Eu Sunt Dragostea Curata Tu Iubirea Adevarata!
Stii ca as vrea sa te vad in fiecare zi
Ca ma gandesc la tine si nu imi doresc
Sa gresesc sa te fac sa suferi ar fi nefiresc
Si chiar de nu vreau sa te supar cumva
Mi-e teama ca as putea sa te pierd cand pleci
La poarte sufletului meu.nu mai incearca nimeni sa mai bata, caci cheia ai luat-o si usa-i incuiata!
multe drumuri grele eu am tras numai ca sa nu te las
Poarta`te Frumos cu Ea, Ca E Prea Mica Si Nu stie Ce Vrea. Spune`i Da Cand Spune Nu.Zambeshte`i Cand Iti Zambeshte...Cand Greseste N`o Certa Ca E Prea MiCa Si Nu stie Ce Vrea!
Http://www.yahoostatus.ro/statusuri-dragoste.php
Sper ca te-am ajutat...
iSunshine întreabă: