Hmm. imi suna cunoscut . Si eu am avut un samsung sghe250v, si pot spune ca am avut grija de el dar sina nu m-a tinut mai mult de un an. Deabia il mai deschideam + ca daca il glisam, ecranul se facea alb, in cazul meu. Cred ca asta e soarta lor. Am ajuns la concluzia asta dupa ce am vazut cati oameni nemultumiti de samsung exista.
Cand am mers sa-l repar, mi s-a spus ca mai bine cumpar altul...nici nu ma asteptam la alt raspuns...asa ca mi-am luat altul de care sunt putin mai multumita. Oricum toate-s ca bombele cu ceas.asa ca nu stiu ce pot sa-ti spun. du-te la un service si vezi tu daca mai poate fi slavat.bafta
Pai si eu am problema asta... ai displayul spart ( cred ca asa se scrie :-|) dul la reparat nu costa extraordinar de mult... eu inca n-am aut timp
bafta
Trebuia folia schimbata.costa cam 25 lei sau cel putin p mine atata m. a costat.
Si eu am patit chestia asta, este din cauza displaiului, sau a fisei, de aceea nu e bine sa ai tel cu sina, ca se poate strica fisa, du-te la reparatii si le zici ce ai patit cu telefonul si ei iti zic ce e de vina, dar mai bine cumperi altul, pentru ca displaiul costa cat un telefon nou.