Nu cred ca ai nevoie de sfaturi pentru incepatori, ai nevoie doar de acest sfat: nu te apuca!
La varsta ta tentatiile sunt mari din foarte multe puncte de vedere.Fii tare, nu te lasa influentata din cei din jur. Nu e deloc cool sau ce mai crezi tu sa fumezi si nici nu e o necesitate.
Nu are niciun beneficiu, insa are mii si mii de argumente contra.
Aveai o intrebare la un moment dat legata de situatia cu parintii tai si faptul ca ei nu te lasa sa iesi chiar cu oricine si ca iti reproseaza ca ii bagi in pamant.Eu cred ca tu ai expus doar partea in care ei se supara pe tine si te-ai descris pe tine ca fiind un ingeras de fata.
Nu ca nu exista posibilitatea ca ei sa exagereze si ca poate ar trebui sa abordeze diferit problema, dar macar acum se intelege de ce nu te lasa sa iesi cu "oricine"...
Un sfat pentru incepatori? NU TE APUCA DE FUMAT! Simplu
Mult succes!
Cel mai probabil ți-ar plăcea sa fumezi și dacă fumezi un pic, încerci dupa aia o sa vrei iar și iar, tot mai mult. Ca începător nu fuma tigari tari dar oricum mare grija cu dependenta, ai șanse peste medie sa ai parte de ea.
Poti sa incerci daca chiar vrei asta, dar trebuie sa fi constienta ca daca o sa iti placa nu o sa vrei sa te mai lasi.