| BadResonance a întrebat:

Heiiiii TPU, ce mai faceti? :* :)) Nu am venit sa cersesc like-uri, comm-uri sau nu mai stiu eu ce, INSA va cer o favoare : vreau sa aruncati o privire, ma refer la cei cu cont pe wattpad, la cartea mea. Se numeste Light, in momentul de fata are 5 capitole : https://www.wattpad.com/story/41232830-light/parts
Chiar daca e plictisitoare, fortati-va sa cititi pana la capt 1 capitol =)) Poate in final va va placea. Stiu ca am greseli de scriere, le-am mai indentificat si eu, iar de corectat le corectez eu, intr-o zi cu soare. Sper sa va placa si DACA nu va place nu o mai cititi. In acest moment realizez ca s-ar putea sa ma fi contrazis singura, eh, ce conteaza? :))
Va dau la toti vot si fundita raspunsului care cred ca merita :))
Apropo puteti sa-mi lasati si niste sfaturi, pentru cei experimentati in acest domeniu, plus contul de wattpad. Va dau follow;)) :)) la toti.

2 răspunsuri:
| SaraYang18 a răspuns:

Draguta povestea, Am crezut ca primul capitol o sa fie lung dar s-a dovedit scurt si rapid de citit. big grin Banuiesc ca o sa le citsescpe restul mai tarziu big grin

| BadResonance explică (pentru SaraYang18):

Mersi :* am incercat sa nu le fac mult prea lungi deoarece la un moment dat devin e plictisitor sa citesti atat de mult big grin