| Anndreee a întrebat:

Heiiiiiii. Vreau sa va intreb ceva : De ce UNII dintre voi comenteaza atata la videoclipurile si pozele cu Ruby si o mai si injura si spun ca se face de rusine?
Heeeloooooooo, nu este problema voastra ce vrea ea sa faca cu viata ei, parca inainte erati cu Bianca Drafusanu si Cruduta, acum de ce va luati de ea? Credeti-ma, ea macar are curaju sa arate persoana "nebunatica" care este ea la TV, nu ca si "altele" cand este vorba sa apara la TV " Vaiiii dar ce sa imi iau pe mine sa par ca sunt nu stiu cum..." De ce nu o lasati in pace? laughing))
Acum sa nu ma judecati ca mi-am spus doar parerea, dar nu este treaba voastra ce face ea si cu cine umbla si ce poze isi face. Pe fetele "cuminti" de clasa a 7a a 8a, nu le vedeti ca isi fac poze mai rau ca si Bianca Dragusanu? De ele ce spuneti? Nu le comentati pozele cum ii comentati la Ruby? laughing
ESTE DOAR PAREREA MEA. happy

Răspuns Câştigător
| AnabellaXD a răspuns:

Asta spuneam si eu ca nu oricine poate avea o melodie in top, pe care toata lumea sa o cunoasca, sa o fredoneze. Unele melodii sunt aiurea dar are vocea BUNA!

18 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Stai calmă. Oricine ar fi Ruby asta, doar i se face reclama. Cu cât se vorbeşte mai mult despre ea, cu atât îi cresc încasările.

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Cred ca tu esti mai frustrata de frustarea altora.
E problema lor ce cred despre ea si asta e ceva prosonal si ceva ce'i priveste in mod direct.
In timp ce ei comenteaza,ea isi face profit si devine tot mai faimosa.
Ei se aleg doar cu criticile si frustrarile lor de doi lei.
Personal imi plac unele din melodile ei, dar nu pot sa comentez ceva de ea ca persoana.
Daca o cunosteam, era alta poveste si avea alta relevanta parerea mea.
Auzi, melodii penibile...
Fratilor, daca nu va place nu ascultati.
Scurt si la obiect!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru AnabellaXD):

Nu e vorba de asta, e vorba de succes-ul ei.
Unii au trecut prin viata ca gasca prin apa si tin umbra pamntului degeaba.
Ea a muncit si devenit orecum faimoasa.
Unii critica fara sa se uite la statul ei si al lor, asa e romanul...
Si da, are o voce frumoasahappy

| AnabellaXD a răspuns (pentru ROB3RT89):

Corect :*happy

Evident,asta e relitatea!

Gresit! Asta e Romanialaughing) big grin Traim intr-o tara,, de toata frumusetea''. Unele persoane sunt chiar de respectat dar unele se cred atat de importante si cu nasul pe sus

Chiar traim intr-o tara de toata frumusetea, asta cand vine vorba de turism.
Era si o vorba "Romania e tara frumoasa, pacat ca e locuita"
Unele persoane sunt arogante si superficiale si se cred si importante, dar e strict parerea si problema lor.
Sunt si persoane ok din toate punctele de vedere, important e sa vezi dincolo de aparente si sa stii sa le alegi!

happy

Asta spuneam si eu ca nu oricine poate avea o melodie in top, pe care toata lumea sa o cunoasca, sa o fredoneze. Unele melodii sunt aiurea dar are vocea BUNA!

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Nu e prea bine sa iti vada o tara intreaga...umm...corpul gol-golut.
De ce melodiile in care apar fete care shake-the-ass au atatea milioane de vizionari?
Daca melodiile nu ar avea videoclip sau daca ar avea videoclip fara obscenitati ar mai avea atat de multe vizionari? Nu cred.

| Anndreee explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Da, ai dreptate, nu ar fi, exact asta era ceea ce voiam sa spun eu. multumesc happy

| Dariusuu a răspuns:

La ce piese are Ruby asta, te miri de ce fetele sunt mai dezbrăcate decât îmbrăcate.
Fiecare avem dreptul să ne dăm cu părerea, chiar dacă e bună sau nu.

| Anndreee explică (pentru Dariusuu):

Dar stai linistit ca nu am spus eu asta, doar ca nu voiam mesaje vulgare la adresa mea ca doar imi dau si eu cu parerea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai n-ar fi problema noastra daca n-ar aparea pe toate posturile cu melodiile ei de 2 lei si in halul ala.Adica ea vrea sa para fata rea, dar de fapt pare o @#$$@ care ar fi dispusa de orice.Si in plus, ce invata copiii? Fetelor o sa li se para normal se uite dupa baieti "hot" si cu multi bani, iar baietilor dupa fete "rele".Si uite asa se inmultesc pitipoancele si cocalarii...

| AnabellaXD a răspuns (pentru anonim_4396):

De regula fetele(in cea mai mare parte) cauta baieti cuminti, iar baietii fete cuminti care sa fie curve doar pentru ei.Chestia e ca ea totusi apare la TV si chiar daca are melodii de 2 lei, recunosc nu sunt cele mai reusite, eu apreciez orice vedeta care canta pentru ca in spatele melodiilor si a fiecarui sunet pe care il scoate se afla o munca titanica care dureaza ore in sir.Sa fim seriosi nu oricine nu isi face un videoclip care sa fie in top:;; Stinge lumina'', are o voce chiar buna, dar trebuie sa mai lucreze, si sa isi mai controleze putin comportamentul.Dar sunt pareri si PRO si CONTRA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu vrei sa te judece altii ca ti-ai zis parerea, lasa-i si pe altii sa isi zica parerea lor. Asa mi se pare normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

„Heiiiiiii. Vreau sa va intreb ceva : De ce UNII dintre voi comenteaza atata la videoclipurile si pozele cu Ruby si o mai si injura si spun ca se face de rusine?" - mie mi se pare că e o prezență vulgară, dar care arată bine la corp și face prostituție muzicală, vorba Paraziții-lor.
Nu cred că devine cineva atât de frustrat și invidios pe o asemenea ființă. Nu pot să privesc din prisma lor. Are succes pentru că asta se caută, este accesibilă și probabil, pentru ei are sex-appeal.
„Credeti-ma, ea macar are curaju sa arate persoana "nebunatica" care este ea la TV..." - desigur, este alegerea ei să apară la tv cum vrea, dar asta nu înseamnă că nu poate strânge și reacții mai puțin prietenoase. Și eu sunt puțin mai dementă de fel, vorba cuiva, dar nu mă aștept să fiu apreciată. În plus, nu cred că o cunoști personal încât să poți să o analizezi psihic.
„nu este treaba voastra ce face ea si cu cine umbla si ce poze isi face." - sigur că nu e treaba noastră, dar avem voie să avem o părere și nu o să deschidem gura doar când avem doar ceva bun de spus.

Desigur, e doar părerea ta și cu siguranță și aia e părerea mea. O respect, dar nu și susțin.

| AnabellaXD a răspuns:

Comenteaza si necunoscutii ca sa fie ca poate-poate vor deni cunoscuti.Nimeni nu este in putere sa judece pe nimeni.Cel putin Ruby a facut ceva.Si chiar are o voce frumoasa, dar cei care comenteaza, sunt mari zmei in fata pc-ului si in realitate mielusei.Pun pariu ca Ruby nu le da importanta ca vorba aia:,, Cainii latra, ursu merge.''

| Anndreee explică:

Bianca Dragusanu* scuzati greseala big grin