| Reddfox a întrebat:

Hellaw! Intr-o seara parintii mei plecase la o nunta si eu am ramas singur. Totul parea ok. Am zis sa ma bag la un CS:GO.
In timp ce stateam tot auzeam zgomote prin casa dar nu am bagat de seama, caci pe la mine se mai intampla. Dar, cand m-am dus in bucatarie am vazut chesti rasturnate (farfurii, cani, linguri, etc) (tin sa mentionez ca nu se auzise nici un sunet). Ma rog nici asta nu m-a interesat. M-am bagat din nou la PC si m-am uitat la un film. Iar pe la jumatatea filmului s-a luat curentul. M-am panicat un pic dar apoi cand am auzit niste masini de pompieri m-am mai calmat caci stiam ca e un incendiu. Dupa ce toate acestea au trecut, parintii mei au venit acasa. Iar din acea seara de fiecare data cand pleaca si raman acasa imi spun : "Fii cu ochi in 4 si sa ai grija de tine."
Ce credeti ca ar putea fi? PS: nu am caini/pisici in casa

4 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Ma bag si eu la un cs go.

| aRealShow a răspuns:

Poate a fost un cutremur pe care tu nu l-ai simtit, stiu eu daca aveai jocul dat la maxim si castile pe urechi nu cred ca ai cum sa simti cutremurul. Nu cred in fantome sau altele de genul.

| Reddfox explică (pentru aRealShow):

Este o explicatie chiar buna.

| Florin91xFLR a răspuns:

Eu iti recomand sa nu te sperii, poate a fost un mic cutremur si tu nu ai bagat de seama
(famtomele nu exista