| Karlitta a întrebat:

Hello! Am o intrebare mai ciudata. Fetele de ce nu pot iesi in lume cu sanii la vedere?laughingAdica baietii pot si doar si ei au sani si sfarcuri.laughingCe.ar fii sa iesim toti goi afara? Ce e cu rusinea asta? De ce trebuie sa ne rusinam daca ne vede cineva goi?

14 răspunsuri:
| CristianCRS a răspuns:

Nu e neaparat vorba de rusine, tine mai mult de civilizatie dupa standardele actuale, dar daca vrei poti sa incepi tu actiunea, moda, trend-ul etc. oricum vrei sa ii spui laughing! O_o

| Dismally a răspuns:

Poti iesi, nu cred ca o sa te opreasca nimeni happy Mai fac si fetele asta, la plaja in sepcial.

| Vans a răspuns:

Cine spune să nu ieşi aşa în lume?

| Seducatorul a răspuns:

Buna idee...applauseapplauseapplause

| Karlitta explică (pentru Seducatorul):

In sfarsit cineva e de partea mea!laughing:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce. Eu zic sa te duci maine dezbracata la scoala, poate o sa afli pe drum.

| hummmer a răspuns:

Eu te susţin... Ieşi goală în stradă, ce atâtea haine.
Faci un film ceva să vedem şi eu.

| Karlitta explică (pentru hummmer):

Iesi cu mine? Singura mi.e rusine laughing.

| hummmer a răspuns (pentru Karlitta):

Tentantă invitaţia. Numa' că eu ajung la 112 pentru corupere de minore şi tu în grija părinţlior sau la balamuc.

| мямιѕтєяισѕ a răspuns:

Barbati au o singura parte care trebuie sa si-o acopere adica penisul normal ca poate iesi fara tricou dar daca vrei iesi fara sutien success in a fi violata in strada, pacat ca noi nu vom putea vedea

| rusu96 a răspuns:

Eu iti dau voie sa iesihappy!laughing)

| rusu96 a răspuns:

Drum bun! Dar cred ca nu mergi 5 metrilaughing

| PasionatDeLaptopuri a răspuns:

Hei! E adevarat, dar sincer nu as esi daca as fi fata(femeie)Dar daca vrei sa incerci nu sta! Fa-o si gata! Ok?