| AllenS a întrebat:

Hello. Am tras astazi o sperietura groaznica. Stiu, e un motiv prostesc. Wtv, asta e intrebare: Este vreo sansa sa ajunga acele droguri Krokodil in Romania? Am inteles ca sunt letale de la prima administrare. E urat, imi e frica sa ies din casa. Daca vine vr-un nebun la mine si-mi baga o seringa in gat si-mi injecteaza Krokodil? Da, stiu, e prostesc. Cunosc multe cazuri cu injectari in club, dar bagau altceva. Asta e letal.

3 răspunsuri:
| AllenS explică:

Din cate am inteles locul in care este injectat se criogenizeaza si pielea cade, pur si simplu.

| alexya0812 a răspuns:

Dupa paresea mea n-are de ce sa-ti fie frica, daca nu mergi in cluburi stupide...eu cred ca n-are cum sa ajunga acele droguri in rominia, si oricum incearca sa eziti plimbarile noaptea, caci stii cum se spune "paza buna trece primejdia rea", oricum vezi si tu ce faci...

| Omikami_Bianca_1991 a răspuns:

Krokodil a ajuns deja in Romania si exista si un caz, nu foarte grav, chiar in capitala. am gasit un articol de pe 28 ianuarie, baiatul are 20 de ani, 1, 70m si 30 de kg! si din cate am citit, drogul nu e letal propriu-zis. ci pentru ca da dependenta, si de fapt asta te omoara dupa o anumita perioada de timp... plus ca nu cred ca va fi cineva care sa faca asta, asa ca nu te ingrijora prea tare