Cel mai bine ar fi sa taci si sa suporti pentru ca o sa te scapi de ea :*.Cat despre invatat e foarte bine daca ai note bune pentru ca astfel nu te prea poate corecta la orcice mica greseala *:.Asa ca bafta in continuare la invatat sa ai rezultate bune si ai sa vezi ca daca te tii de teraba si nu ii spui nimic va mai inceta cu schemele ei :*.
Buna. asa imi face si mie profa de romana.la inceput am fost si eu ca tine, dar am tras tare, numai pentru ai face in ciuda.fii tare si sa nu mai taci daca ai ceva de spus. va vedea ca ai tupeu si te va lasa in pace. totul e sa stii sa dai replica
Pai nu ar trebui sa taci in fata la colegii tai pentru ca toti sunteti egali si incearca sa ii jignesti si ei sa nu isi deie seama...si cheamo intr-o pauza pe profesoara si spune-i ca tu nu ai vrut sa mearga parintii tai la scoala, sau daca nu ai curajul sa ii spui nu o mai baga in seama si ea cand te jigneste incearca sa te faci ca nu o auzi si o sa o doara mai mult decat pe tine sau fi cuminte si invata mai bine sa ii faci in ciuda si nu o baga in seama... sper ca te-am ajutat.imi dai fundita?
Te intelegi cu colegii tai? daca nu e zic cel mai bine sa te muti la alta clasa sau alta scoala. sau sa o dai in judecata (gluma))
Nu te lasa chiar daca iti cauta ea greseli. daca inveti bine pana la urma o sa se plictiseasca sa se ia de tine iar daca crezi ca ai dreptate ii spui direct ce ai de spus.dar mare grija ce cuvinte folosesti sa nu iti inrautatesti mai rau situatia
Doar trage tare la scoala, ca vorba ta, o sa scapi rapid. Spunele parintilor tai ca te terorizeaza. spune-le asta plangand.