anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello boys! Pentru voi cum ar fi femeia "perfecta"? laughing

Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

Frumoasă fizic și compatibilă cu personalitatea și valorile mele.

| anonim_4396 explică (pentru CostinAlamariu):

Ce valori ai matale?

| CostinAlamariu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu știu dacă e relevant pentru discuția asta. Fiecare are valori personale diferite și presupun că își dorește de la partenerul sau de viata să aibă valori compatibile.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim_4396):

Să fie frumoasă.

32 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Coaptă la minte și nu grasă.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Mă simt lezata?
Se pare că mă bârfește fostul' pe aici!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Acu' sunt curios cu care parte am nimerit.
De scris, scrii bine laughing

Eu poate scriu bine, dar tu nu! Ai făcut cacofonie! M am pus ursoaica pe acest site pentru că sunt grasă. M am uitat pe net mai exact ce înseamnă copt la minte = persoană matură! Tu la ce te ai referit?

Cuca nu e cacofonie.
Nu orice silabe cu C formează o cacofonie big grin
La maturitate și independență m-am referit.
Chimie și frumusețe mai găsesc, dar o parteneră stabilă emoțional, nu.

Aaa... să fie independenta financiar...Să știi că.i greu în ziua de azi să.ti găsești loc de muncă dacă n.ai pile. Mai ales când cineva îți pune piedică pentru să.ti găsești unu.

La ce te refereai când ai zis că scriu bine?

Financiarul e cea mai mică problemă din independența unui adult. Dacă la 20-30 de ani nu poți fi pe picioarele tale, o familie pe când vei putea susține, la 50? laughing
Doar o parte din locurile de muncă sunt pe pile, restul sunt pe muncă.

Atunci la ce te refereai când ai spus femeie independenta?

Să nu aibă nevoie de nimeni, să vină în relație doar cu puncte comune, nu neajunsuri, traume și dorințe.
Să poată lua decizii singură, să poată da un sfat corect.

Este imposibil să nu ai nevoie de cineva. Tu nu ai avut vreodată nevoie de cineva în viața asta? Mi a zis cineva că a vrut să se angajeze ca femeie de serviciu la Compania de Apă și a zis că doar cu pile a putut sau cel mai bun exemplu m-am dus să fac niște cumpărături pentru Crăciun si aveam multe sacoșe și aveam nevoie de ajutor. Tu ești ca și soacra verișoarei mele care este de condiție bună (financiar). Nu a acceptat.o pe verișoara mea în familia ei pentru că nu era avută ca și ei. Probabil că la asta te referi când ai spus "neajunsuri". Probabil că vrei o femeie avută la fel ca si tine. Cât despre traume? Fiecare da peste o persoană care îi face sufletul praf. Probabil că n.ai experimentat până acum să vezi cum e! De regulă nu e prea bine să vorbești în relația din prezent despre trecut. Sigur l ar deranja pe actualul asta. Poate a avut traume în propria familie. Un tată/mamă abuziv/a. Probabil că nu vrei să vezi cum suferă sau că.si aduce aminte de astfel de episoade, să înceapă să.ti povestească eventual să înceapă să plângă. E normal să ai dorințe într-o relație. Dacă vrei sa ai relații. Bărbații care vor aventuri nu vor să vină femeile pe care le au lângă ei cu dorințe. Nu știu la ce fel de dorințe te referi tu. Mi se pare că ești dintr-o bucata! Înțelege că trăiești printre oameni, nu într-o lume cu roboți fără neajunsuri, traume și dorințe. Să poată lua decizii de una singură e ok că dacă nu o să se mai sfătuiască o să fie nasol tare. Poate intra aici, pe TPU laughing, dar, din punctul meu de vedere, o persoană apropiată îți poate da cel mai bun sfat. Să poată da un sfat corect și asta este normal happy.

| oSalamadra a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Toti barbatii zic ca urasc femeile independente ca-s feministe laughing tu esti pe dos

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru oSalamadra):

Eu vreau o femeie egală mie...
Sunt sătul de cenușăresele care așteaptă să fie salvate de un prost laughing

Una este să te ajute cineva o dată, fie că e vorba de sacoșe sau un job, alta este să trebuiască să fii cărat în spate mereu. Eu de a doua variantă mă feresc.
Nu pot face copii cu una care nu rezistă la un job, și nu e în stare să vorbească pentru ea/noi la primărie, bancă sau în alte situații.
Totuși astea nu sunt criterii fixe, îți dai seama. Mă pierd și eu după niște tandrețe pe frecvența potrivită, și cobor standardele laughing
Dar femeia ideală trebuie să mă ajute în supraviețuire, nu să se ascundă după mine.
Așteptările astea pot fi din cauză că la mine, mama a fost capul familiei.

Eu nu am fost "carata" mereu în spate. Am terminat o Universitate de renume (Universitatea Transilvania Brașov)! Uitat te în clasament! Este recunoscuta și în străinătate! Este de mii de ori mai bună decât Universitatea din București unde examenele sunt pe proiecte copypaste și lucrările de final de ciclu la fel! Când o să termini o astfel de universitate te rog să mă anunți! Să știi că am învățat în facultatea asta, iar lucrarea de licență nu am luat.o la copypaste de la cunoștințe, profesori! Nu puteam susține lucrarea de licență dacă nu era realizată de mine la indicațiile profesorului coordonator. Locul de muncă este treaba mea! Tot timpul facultății am stat la Brașov, am colaborat frumos cu profesorii, le.am respectat cerințele pentru a promova examenele. Pentru stagiile de practica din cei trei ani de facultate eu am luat legătura cu șeful de Probatiune pentru a pătrunde în instituție la fel și cu șefa fundației. Pentru lucrarea de licență tot eu am luat legătura cu șeful unui centru pentru a putea lua interviuri beneficiarilor. Cu acel coordonator de lucrare de licență tot eu am colaborat pentru a.mi realiza opera, după indicațiile acestuia. Am făcut si masteratul! Ce.i drept a fost mai lejer! Am avut doar proiecte de făcut, dar nu copypaste de pe net. Ne verifica și gradul de similaritate. Dacă nu știi ce.i ăla caută pe net laughing. La lucrarea de disertație am fost coordonată tot de aceeași profesoară care în prezent este profesor unirsitar, nu critic ca și tinelaughing. Am avut 2 restante la un profesor care nu te trecea chiar dacă știai toată materia. Le.am trecut cu brio! Nu am fost numai eu în situația asta! Pe toată durata studenției am stat la cămin și mi.am purtat singură de grijă. Să știi că am intrat în aproape toate instutiile publice și m.am descurcat cu brio, inclusiv la telefon când am vorbit. Eu lucrez on-line și pot să rezist la locul de muncă pentru că sunt ambițioasă și m.am obișnuit să lupt pentru ceea ce.mi doresc! La bancă am dat peste o hoata care mi.a furat din cont. Am trimis scrisoare la București ca să se rezolve problema. Din păcate nu s-a rezolvat probabil că fata aceea avea "spate". Femeia ideală pentru tine trebuie să te ajute la supraviețuire și să nu se ascundă după tine? Adică ea să te întrețină financiar? Așa de rău vrei să ajungi? laughing Te înțeleg! Poate ca ai avut probleme în familie și mama ta a trebuit să vă întrețină financiar. Prin tot ce ți.am scris eu aici îți dovedesc că eu sunt cât de cât independenta.

| anonim_4396 explică (pentru oSalamadra):

De unde știi tu cum sunt eu?

| oSalamadra a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai zis.

Transilvania e mediocra, acolo a terminat sora-mea, a luat diploma chiulind in prostie rolling on the floor

Probabil că a terminat la fără frecvență laughing.

Eu am vrut să.i arat domnului cât de independenta sunt eu și că nu sunt carata în spate cum zice el. Sper că l am convins! Dar mna..gura lumii n.o astupă nici pământul sau lumea te judeca orice ai face. Nu știu de ce te bagi tu peste conversația noastră? laughing Tu ce studii ai terminat de râzi de alții? Ai terminat și tu la Bucuresti de te simți așa lezata? Eu mediocră? laughing Eu am învățat în facultate că și felul în care te comporți în societate, cu oamenii demonstrezi dacă ești destept sau prost. Tu te încadrezi în a doua varianta! rolling on the floor Nu știu ce facultate a terminat surioara ta, dar eu la facultate trebuia să am prezențe la seminar și la cursuri ca să pot intra în examen. La cursuri profesorii ne dădeau să lucram în echipă diverse aplicații și primeam note, iar la seminar aveam prezentări PPT care aveau legătura cu temele dezbătute la curs. Aceste prezentări erau discutate (dezbătute) imediat ce colega/colegul termina de prezentat. Pe aceste prezentări primeam note. Cine nu avea prezențe nu putea intra în examen! O fată a încercat să copieze la examenul de la sociologie, profu a văzut.o și n.a mai trecut niciodată la el. Alta fată n.a reușit să ia examenul la statistică (laboratorul) pentru că era foarte greu! Deci...despre ce vorbim? Universitatea unde am terminat nu este number one, dar este în top și mă mândresc cu treaba asta. Dacă zici că eu sunt mediocră că am terminat la Brașov ce mai zici de cei care au terminat Spiru Haret? Dacă zici că sora ta a terminat o Universitate mediocră ceea ce nu prea este adevărat vrei să zici că este la același nivel ca și mine? Nu prea cred că ți.ar conveni să știi treaba asta. Retine că cele mai bune universități din țară sunt la: Iași, Brașov, Cluj. Celelalte sunt pentru ratați! laughing Chiar te rog pe tine cât și pe camarazii tăi să.mi scrieți aici. Eu o să vă răspund până o să obosiți! Vă doresc succes!?

Uite aici adevărul gol goluț despre Universitate: https://www.unitbv.ro/......ties.html. Încearcă să te documentezi înainte să comentezi!

De aia esti o profesoara amarata ca ai facut facultate de top?

| MarMariMari a răspuns (pentru oSalamadra):

Dacă era profesoară nu-ti mai scria aici! Era la protest! laughing

De regulă ceea ce ești aia atragi! Încearcă să nu mai visezi! laughing

| Drimmero a răspuns:

Sa fie ok la fata, sa nu fie grasa si cum s-a mai zis pe aici coapta la minte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primele conditii au fost mereu sa fie blonda si sa fie o persoana calda, dar fata de care sunt interesat in momentul asta e bruneta si foarte serioasa.

| xRaffy a răspuns:

100 kg. Grasa cu celulita.

| anonim_4396 explică (pentru xRaffy):

Fii drăguț/a și te rog să.mi spui dacă răspunsul acesta este pentru întrebarea inițială sau pentru cea anterioară raspunsului tău laughing.

| iakzzi a răspuns:

Să-și DEA seamă
(că nu-i...tocmai... perfectălove strucklove struck

Întrebări similare