Valentine's day = A day specifically designed to make single people feel bad about themselves.
Pai ma duce cu gandul ca trebuie sa fiu alaturi de iubita mea, sa fim fericiti impreuna si sa fie o zi romantica ii voi face un cadou
O zi importanta, daca privesti din perspectiva.
Ceea ce o înjosește e faptul că majoritatea vad "Valentine's day" ca o zi obisnuita, in care se daruiesc si se primesc cadouri. Penibil.
Pentru mine nu mai înseamnă absolut nimic. Nu am o dată anume să-i arăt că-l iubesc. I-o dovedesc în fiecare zi. 14 februarie, ziua cadourilor? nașpa.
O mare mizerie. O chestie de care se bucură doar idioții și ăia cu sindromul down.
E ziua în care, cuplurilor li se pare ceva absolut normal să-și sugă mămăliga dintre dinți mai cu patos decât în alte zile, făcând asta în văzul tuturor. Pentru că în mintea lor mai îngustă decât a găinii, în ziua asta e social acceptat să-ți iei limba în gât în fața tuturor, ca să le arăți cum se cacă cupidon cu iubire peste voi.
Pentru mine, e o zi in care cuplurile isi fac cadouri, isi fac ziua speciala, se 'iubesc' iar eu stau forever alone urmarind drame
Am raspuns la aceata intrebare numaice in alta parte este o zi ca toate zilele daca nu ai prieten sau iubit.