| Andwta a întrebat:

Hello! Cineva cu care sa socializez?
Am nevoie sa vorbesc cu cineva.

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vezi de cineva real lasa socializarea cu anonimi de pe internet

| Andwta explică (pentru RAY):

Daca as fi avut pe cineva care sa si ma inteleaga si sa imi dea sfaturi nu as fi apelat la internet.

| RAY a răspuns (pentru Andwta):

Si aici ce crezi ca vei gasi? niste anonimi care sa faca misto de tine, cool, multa bafta la pierdut timpul aiurea, eu tio spun din experienta ca nu ai ce gasi bun, dar fa ce vrei doar e timpul tau

| Andwta explică (pentru RAY):

Cu ce sa faca misto? Am mult timp liber momentan, de ce iti pasa asa tare?

| Drimmero a răspuns:

Ce anume?

| Andwta explică (pentru Drimmero):

Despre viata

| Drimmero a răspuns (pentru Andwta):

Te ascult/

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Hai să socializăm toți 3. Drimmero va fi subiectul bășcăliei după ce echipa sa se va face de rahat

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Cine e united in prezent? Diseara Arsenal o sa puna ultima lopata de pamant peste voi,, luati cu paine!

Manchester United e o echipă mare cu istorie la fel de mare în spate. GGMU

Traiesti prea mult din trecut... United e o echipa facuta mare doar cu ajutorul lui SAF,, fara el nu stiu unde se afla, pe cand Arsenal era deja mare dinainte sa vina legendarul antrenor la voi.

Vreau un meci corect, castigatoarea sa se dea pe teren, cea mai buna sa invinga! Up the gunners/

Încă 20 mins.

Am niste emotii si niste palpitatii,, o presiune in capul pieptului, astept meciul asta de cel putin o saptamana, e meciul pe care il traiesc cel mai intens... cea mai buna echipa sa castige!

Din păcate cea mai bună nu a câștigat. Dar fii fericit măcar tu. La cum ți-a jucat echipa...

Cred ca glumesti si cu siuranta ai vazut cu totul alt meci. Egalul e echitabil,, ambele au avut ocazii mari. In repriza a 2-a Arsenal a dominat copios jocul si a fost echipa cu marile ocazii, dar n-a fost sa fie/

TU ia văzut alt meci prietene. În afară de prima parte a a doua repriză ați fost doborâți, inexistenți, copleșiți și alte adjective din astea.

Exagerezi, a fost un meci exact ca pe vremuri, in repriza a 2-a a fost care pe care, unul interzis cardiacilor,, pe mine unul ma luase toate caldurile si simteam ca imi explodeaza venele la cata tensiune a fost.

Ambele echipe au jucat cu garda jos pe final de meci dorind sa inscrie golul victoriei, e un egal care nu ajuta niciuna din echipe. Echipa mea a jucat bine ceea ce o felicit pentru determinare si rautatea cu care s-a prezentat,, avem viitor tot mai mult. Up the gunners!

Meciul a fost bun. Măcar aici putem pica de acord.

Ți-am spus că am o presimțite că meciul va fi frumos, în detrimentul condiției proaste a amândurora. Totuși dacă nu era Rashford acolo... Ăla nu e bun nici de Dinamo

Nici Pepe nu a fost conectat la meci deloc, a ratat 2 ocazii ideale pe care le-a finalizat direct in peluza.
Am avut emotii la faza aia cand a scapat Rashford dar l-a blocat Sokratis la timp + lovitura aia libera de la final mi-a dat emotii care iarasi a fost acordata interpretabil, dar nu o mai comentez. Un meci foarte bun si placut, ne-a dat tensiune si emotii,, eram sigur ca se va marca pentru ca ambele defensive sunt praf dar meciul asta chiar au fost la inaltime, s-a respectat statutul de derby.

| SilentRain a răspuns:

Aici sunt de o viata, pe tine te așteptam

| Andwta explică (pentru SilentRain):

Serios? Minunat, atunci.

| Sofer a răspuns:

Ai nimerit unde trebuie. Hai sa socializam daca e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uimeste-ne

| VictorJulien a răspuns:

Chiar as vrea sa vorbesc cu cineva, dar nu am cu cine.Deci putem vorbi happy