| Karlitta a întrebat:

Hello! Daca imi fac un piericng acolo o sa se umfle? http://www.google.ro/......tp?/search Vreau sa.l fac fara sa stie ai mei si vreau sa stiu daca s.ar simti o diferenta in vorbire.

7 răspunsuri:
| deny2013 a răspuns:

DA,te va durea si cred ca se va simti o diferenta in vorbire...as zice sa-i rogi pe parintii tai mai intai...ca, daca afla ca l-ai facut fara voia lor se vor supara pe tine sau nu cred ca vor fi calmi.Mai bine nu iti faci.Parerea mea.Asta depinde de tine daca iti faci sau nu. big grin Funda?

| marinaa9 a răspuns:

Nu doare deloc lol,il faci cu xilina care-ti amorteste limba si cu branula,dupa iti pui pierce-ul si gata,doar ca nu ai voie sa bei cola,sa fumezi,sa bei lapte, si trebuie sa te dai cu apa de gura ca sa se dezinfecteze si sa n-ai probleme, si defecte in vorbire nu exista atat timp cat iti pui un piercing cu bilute mici, nici nu se observa daca vorbesti, doar daca te joci cu el il vad ceilalti happy

| Nucreeed a răspuns:

Nu sunt impotriva chestiilor de genu', dar nu le vad rostul. Poti sa'mi explici tu?

| Karlitta explică (pentru marinaa9):

Esti sigura?laughing

| Karlitta explică (pentru Nucreeed):

Pai nu prea au un rostlaughing. Doar imi plac.Mi.as face in alte locuri dar cum am zis mai sus nu.mi dau voie ai mei.Nu poti sa intelegi decat daca esti in situatie.

| Musique a răspuns:

Normal că o să vorbești cu o oarecare dificultate la început.
Cred că cel mai bine ar fi să-l faci cu aprobarea părinților, pentru că oricum vor aflat la un moment dat și nu cred că le vor pica tocmai bine.
Baftă!

| marinaa9 a răspuns (pentru Karlitta):

Sunt sigur, am 4-5 prietene care au, pare dureros dar pielea de acolo e subtire, cauta pe youtube diy web tongue piercing si e tipa care isi fce pierce acolo, si vezi exact cum procedezi, imi fac si eu peste 2 saptamani, daca vrei sa se vindece mai repede ia zinc si vitamina c, te va incomoda in primele ore, dupa te va mai durea putin 1 saptamana-2, daca il ingrijest asa cum trebuie nu se infecteaza, caci daca se infecteaza, iti dai seama daca iti miroase respiratia urat chiar si dupa ce te-ai spalat pe dinti, trebuie sa mergi la doctor

Întrebări similare