| Asdffd a întrebat:

Hello!
De unde pot cumpara din Timisoara un BMX =X?
Si la ce pret?
Am vazut ca au peste 400 lei...
Sunt si mai ieftine?

5 răspunsuri:
| Buggy a răspuns:

Nu o sa gasesti.Am cautat si eu.

| bibi1202 a răspuns:

Eu stau in Bucuresti si mi-am luat zilele trecute un BMX. In mare parte, cele sub 400 de lei, cum zici tu, sunt mai slabe ca performanta si probabil mult mai grele decat celelalte. Ideea e ca, daca vrei ceva sa fie performant cat de cat incearca ceva peste. 1. 000 lei. Cel mai sigur, strange bani, du-te la o firma de biciclete - in cazul meu au fost cei de la KeroBike, dar nu stiu daca au in Timisoara - si vorbeste cu cei de acolo. Le spui si pretul intre care vrei sa fie si poate iti gasesti. Daca nu, poti incerca uitandu-te pe diverse site-uri ale magazinelor, faci comanda si vine la tine curierul. Eu nu am facut niciodata asa, dar multa lume da comanda din alta zona. Sper ca am fost de ajutor. Anunta-ma dupa ce ai rezolvat. Succes.

| dragos2p a răspuns:

Cam greu la 400 lei, poate la mana a 2-a cam rupt. Sunt multe magazine atat in Timi cat si online eu iti recomand 3 liste de magazine de biciclete de aici: http://www.extremeaddict.ro/mtb_bmx/magazine_biciclete.html nu toate vand BMX-uri dar gasesti la mai multe de acolo.

| bebexnebunu a răspuns:

Nu cred ca vei gasi un bmx mai ieftin de atat

| bebexnebunu a răspuns:

Nu cred ca vei gasi un bmx mai ieftin de atat.