Ai procedat corect, trebuie sa lasam deoparte mentalitatea ca sa nu cumva sa suparam copii, asa ti se urca in cap, trebuie sa invete ca actiunile au consecinte. Nu am luat o palma in viata mea de la parinti, dar cand se uita tata urat la mine nu mai miscam.
Ai procedat pe jumătate corect. Nu ai avut niciun drept sa pui mana pe copilul ăla și să îl agresezi fizic.
Tocmai tu spui asa ceva? Sunt socat, imi faci zece cruci :-D
Șocat că nu promovez violenta? Hmm
Vezi ca e interzisa orice forma de agresiune asupra minorului.Asa ceva NU se face!
Ar fi trebuit sa mergi direct la parintii copilului, fara al agresa, sa le explici situatia.
Nu l am agresat l-am tras de ureche putin
N-ai procedat deloc corect. Nu e treaba ta să dai lecții de viață copilului altcuiva sau să-l agresezi. Să-ți fie rușine!
Pe mine nici cu o până nu m-au atins părinții, dar apoi să dea voie cuiva ca tine să-mi facă așa ceva.
Pur și simplu, l-ai umilit trăgându-l de ureche. Treaba ta dacă asculți de ce ți-am scris aici, dar karma se-ntoarce.
Tu vorbesti despre karma? Tocmai tu care ii urai unuia pe aici sa ajunga in puscarie?
Buna. Foarte bine ai procedat. Deja nu mai e nesimtire asta, nu stiu ce e … trebuia sa îi rupi urechile si dupa sa il duci la ma-sa exact cum ai facut tu, poate ia masuri cu privinta la asta
L-a urecheat și ea si l-a certat de se uitau toti oamenii la el