anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello.
Eu sunt din Ploiesti.Acum vreo 5 luni am facut un video in care imi bateam joc de niste profi.Si,ca un retardat,l-am postat pe grupul clasei mele, iar cineva i l-a aratat la cineva din afara grupului si nu sunt sigur cati oameni il mai au. Daca afla profa respectiva, sunt exmatriculat instant.However,mai toate relatiile mele cu cei de la scoala mea sunt nule, deci nu are nimeni ceva cu mine.Singurul motiv pentru care ar spune de vid ar fi ca sa fie in relatii bune cu el, dar asta nu are prea mult sens daca ma intrebati pe mine...
Au fost 5 luni de atunci.Ma ingrijoresc prea mult? Sau am dat de necuratul? Este ceva ce as mai putea face? Si da, sunt un copil obraznic.

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sterge-l urgent! Si sterge si cuvantul "ingrijoresc". Nu exista!

| positivity a răspuns:

Ceea ce ai omis să spui, este că ți-o meriți rău. Ar trebui să îți asumi responsabilitatea faptelor tale și să nu te mai ascunzi după posibilitatea uitării.
Au trecut cinci luni de atunci? Foarte bine. Cinci luni pentru unii înseamnă puțin, poate o secundă.
Adevărul mereu iese la iveală, oricât de mult te-ai ascunde în spatele minciunii.
Știi ce spunea Buddha? Acesta spunea că trei lucruri nu pot fi ascunse pentru mult timp: soarele, luna și adevărul.

| Cellza666 a răspuns (pentru positivity):

Ma da eu stiam ca religia noastra e crestinismul....BTW ar trebu sa-ti schimbi numele.

| positivity a răspuns (pentru Cellza666):

Ar trebui să citești printre rânduri. Ai făcut o greșeală și ar trebui să îți asumi răspunderea pentru ea.
După cum spunea Blavatsky, „nu există religie mai presus ca adevărul".

| Cellza666 a răspuns (pentru positivity):

Si dupa cum ziceam eu acum 3 ani, esti o proasta care se da desteapta pe internet, ca n-a iesit nimic din toata scofala asta.
"Cinci luni pentru unii înseamnă puțin, poate o secundă."

| Bondarel99 a răspuns:

Sper ca ai fost exmatriculat.

| Cellza666 a răspuns (pentru Bondarel99):

Si eu sper sa ti sparga mata aia proasta calculatorul in cap laughing laughing laughing

| Cellza666 a răspuns (pentru Bondarel99):

E de 3 ani intrebarea; oricum esti proasta ca nu citesti raspunsurile de mai sus laughing

| T0T a răspuns:

O meriti daca ai chef de mistocareala. Ti-ai facut-o cu mana ta.

| Cellza666 a răspuns (pentru T0T):

Asta nu e un raspuns...

| portocale00 a răspuns:

Daca au trecut deja 5 luni de la postarea ta nu cred ca mai e importanta. Totusi ar trebui sa stergi video-ul ( daca nu l-ai sters deja). Cred doar ca te ingrijorezi prea mult.winking Dar oricum e vina ta pentru ce s-a intamplat...happy