Ceea ce ai omis să spui, este că ți-o meriți rău. Ar trebui să îți asumi responsabilitatea faptelor tale și să nu te mai ascunzi după posibilitatea uitării.
Au trecut cinci luni de atunci? Foarte bine. Cinci luni pentru unii înseamnă puțin, poate o secundă.
Adevărul mereu iese la iveală, oricât de mult te-ai ascunde în spatele minciunii.
Știi ce spunea Buddha? Acesta spunea că trei lucruri nu pot fi ascunse pentru mult timp: soarele, luna și adevărul.
Ma da eu stiam ca religia noastra e crestinismul....BTW ar trebu sa-ti schimbi numele.
Ar trebui să citești printre rânduri. Ai făcut o greșeală și ar trebui să îți asumi răspunderea pentru ea.
După cum spunea Blavatsky, „nu există religie mai presus ca adevărul".
Si dupa cum ziceam eu acum 3 ani, esti o proasta care se da desteapta pe internet, ca n-a iesit nimic din toata scofala asta.
"Cinci luni pentru unii înseamnă puțin, poate o secundă."
Si eu sper sa ti sparga mata aia proasta calculatorul in cap
E de 3 ani intrebarea; oricum esti proasta ca nu citesti raspunsurile de mai sus
Daca au trecut deja 5 luni de la postarea ta nu cred ca mai e importanta. Totusi ar trebui sa stergi video-ul ( daca nu l-ai sters deja). Cred doar ca te ingrijorezi prea mult. Dar oricum e vina ta pentru ce s-a intamplat...