Am patit si eu la fel si iubi a meu a avut o relatie cu alta, una care a implikat si relatii de tot genul, dupa 1 luna el a aparut din nou in viata mea, ca sa imi ceara iertare si sa zica ca ii pare nespus de rau de tot raul pe care mi l-a facut si in acel moment eu l-am iertat de ce? Pentru ca mi-am dat seama in aceasta luna in care am fost despartiti ca eu intr-adevar il iubesc si vreau sa fiu cu el, insa caci exista si un insa aici mi-am pierdut increderea in el, ceea ce i-a luat mult timp sa mi-o recapete, au trecut citiva ani de atunci si noi suntem in 2 si avem o relatie perfecta.
poate iubi asta a tau s-a saturat de tine, s-a plictisit si vrea ceva nou, insa asculta scumpo la mine ca stiu bine ce zic, el mai buna ca tine nu gaseste si se va intoarce si atunci deja va depinde totul de tine daca sa il ierti sau nu, atunci va conta daca il mai iubesti sau nu, sfatul meu e sa nu fii principioasa si sa ii faci mofturi sau suparari sau mai rau certuri cind va veti vedea sau va veti telefona.arata-i ca viata fara el, merge! si merge inca destul de bine, si demonstreaza-i ca esti persoana perfecta, cum?
pai nu mai face asa cum faceai inainte cind erai cu el, exclude toate mofturile...lui o sa ii para rau ca te-a pierdut.sunt sigura
Bafta