| AniledaAna a întrebat:

Hello everyone! Vreau sa îmi spuneți și mie părerea voastră în legătură cu ce o sa va povestesc și anume: prietenul meu este sunat mai mereu la 3-4 dimineața de prietenii lui sa iasă afara, sa bea etc, iar mie nu prea îmi plac lucrurile astea având în vedere ca el are 31 de ani și suntem împreună de 1 an jumătate. Urmează sa ne mutam și împreună, el nu lucrează și na cam pierde timpul sa zic asa, nu știu ma gândesc ca totuși la vârsta lui ar trebui sa fie mai matur și sa mai lase bautura cu prietenii deoparte, eu i-am spus acest lucru am discutat pe tema asta și mi-a spus ca dacă ii mai spun ceva de genul ne despărțim. Plus ca, când sta cu prietenii lui nici nu își verifica telefonul. Voi ce părere aveți?

6 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Parerea mea e ca te grabesti sa stai cu el. Nu mi se pare matur nici din partea ta ca accepti sa stai cu un asemenea om. El inca se crede adolescent rebel. Vrea sa iasa cu prietenii si sa bea. Si-a gasit fraiera care sa stea cu el, eventual sa si lucreze ca sa aduca bani in casa sa il intretina si daca se poate sa stea si sub papuc. Comportament imatur si nesimtit pentru ceea ce ti-a spus. Pai chiar ar trebui sa va despartiti, daca nu cumva vrei sa traiasca toata viata pe spinarea ta, sa ii aduci berea pe tava si sa faci curat si sa gatesti non stop.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că să vă despărțiți, ca să nu îți pierzi timpul cu el.
Ți se pare că sunteți împreună.

| Peachdelight a răspuns:

La 31 de ani nu lucrează? Dar totuși el ce face toată ziua sau ce calități are in afara de a ieși cu prietenii lui?
Draga mea, cu genul asta de oameni nu o sa ai niciodată ceva serios. In primul rând el nu caută ceva serios, pentru ca altfel și-ar vedea de relația cu tine, de planurile voastre. Nu face greșeala sa te agăți de el pentru ca vei suferii o mare dezamagire.
Din moment ce prietenii, distracțiile și băutura sunt mai importante decât un job și femeia de lângă el, tie cam ce impresie îți lasă?
Și daca ai senzația ca va renunța la obiceiurile astea pentru tine, te amăgești singura pentru ca el "te amenință" cu despărțirea. Eu zic sa îți vezi de viața și sa cauți pe cineva care sa te respecte și sa te aprecieze, pentru care sa fii lumea întreaga.

| AniledaAna explică (pentru Peachdelight):

Am vorbit aseară cu el la telefon, mi-a vorbit foarte urat, mi-a spus ca cine sunt eu de îi fac eu lui program și etc, ca să luam o pauza pentru ca lui nu ii face nimeni program și ca de aici încolo sa vin sâmbăta la el și sa plec duminica. A mai zis ca a greșit sa îmi zică sa ne mutam împreună pentru ca a văzut ce,, fel de persoana sunt'', adică eu ii spun ce ma deranjează, comunic cu el și el practic ma da la o parte pentru prietenii lui. Ce ma deranjează cel mai tare faptul ca mi-a mai făcut lucruri de genul dar niciodată nu mi le-a zis în fata, a trebuit sa plec și sa ajung acasă la mine sa îmi zică ce îl deranjează, în fata nu are curaj se pare, tot timpul când am plecat de la el a lăsat impresia ca totul este bine între noi apoi când ajungeam acasă îmi vb urat și îmi spunea ce nu ii place și ma compara cu alte parașute sa zic asa, mai are și fantezii cu sexul în 3. Apreciez răspunsurile voastre, îmi sunt de folos, într-un an și jumătate cat am fost cu el numai faze urate a făcut și mi-a ajuns, practic mi s-a luat de comportamentul lui. Cred ca dacă ii pasa cu adevărat de mine făcea cumva sa fie bine între noi și nu sa îmi vorbească asa sau mai știu eu ce, asta și pana în ziua mea de naștere. Eu nu i-am interzis niciodată sa iasă sau etc, i-am spus ce ma deranjează atât, iar el îmi zice ca vai ca ii fac eu program și ca ii interzic sa iasă cu prietenii lui. Încă o data apreciez răspunsurile voastre?

| Peachdelight a răspuns (pentru AniledaAna):

Cu mare drag!
Daca atâta îl duce capul nu ai ce sa faci.
Daca la 31 de ani nu știe sa comunice și nu știe cu ce sa mănâncă o relație, sa se însoare cu prietenii lui. Nici măcar un job nu e in stare sa aiba. Nu te mai întoarce la el și nu îl mai băga in seama. Nu te merita!
Sper sa treci cu bine peste perioada asta și sa nu te dai bătută. Capul sus!

| AniledaAna explică (pentru Peachdelight):

Mulțumesc mult de tot pentru incurajare, înseamnă mult pentru mine. Încă o data mulțumesc?