E un obicei prost mai ales pentru sanatate.Incearca sa te trezesti dimineata la 8 chiar daca adormi la 5 dimineata. O zi o sa fii frant dar seara o sa adormi din cauza oboselii.Chiar daca dureaza o vreme pana te adaptezi la noul program, o sa reusesti pana la urma.
Nu vultur te-ai facut ci huhurez; vulturii nu sunt pasari de noapte.Este vorba, cred, despre bioritm.Savantii spun ca exista doua tipuri de oameni:cei care se culca devreme si se scoala la fel numiti tip "ciocarlie"si cei care se culca tarziu si se scoala tarziu, tip"bufnita". Nu esti singurul huhurez mai sunt multi altii.Problema lor este aceea ca ating maximumul capacitatii de efort dupa amiaza asa incat nu li se potrivesc slujbele care presupun atentie si agilitate mentala dimineata asa cum li se intampla "ciocarliilor". Daca vrei sa fii eficient trebuie sa-ti alegi o munca de dupa-amiaza si seara. Cel putin asa sustin studiile de specialitate.Numai bine.
Iti mai dau eu din somnul meu, adorm instantaneuOff, internetul asta ce face din oameni, ne transformam in animalute si pasarele de zi si de noapteHave nice day si good luck!
Buna, si eu am aceasta problema dar o am pe sezoane, adica iarna si eu ma culc pe la 4-5 dimineata si ma trezesc la 12, iar vara nu am probleme de acest gen pentru ca lucrez dimineata de la 6 deci la ora 23 dorm dusa de oboseala, orice invat are si un dezvat deci fa un efort si trezeste-te intr-o dimineata devreme si nu mai dormi decat seara chiar daca o sa-ti fie greu, fa asa cateva zile la rand si o sa revii la programul normal, la mine functioneaza cand vreau cu adevarat, bafta.
Partea proasta e ca chestia asta slabeste energia rinichilor si duce mai repede spre impotenta.
Victor Hugo s-a culcat o viata intrega la ora 22:00, a murit la 83 de ani si ultima femeie cu care a facut dragoste i-a trecut prin pat cu 2 saptamani inainte de a se duce pe lumea cealalta.
E un motiv intemeiat sa te culci mai devreme. Partea proasta e ca impotenta vine cand ai mai putina nevoie de ea.