| Dokiegirls2003 a întrebat:

Hello hello,n-am neaparat o intrebare,doar frustrarile mele din viata de zi cu zi,ma simt foarte awkward in spatiul online,cat despre viata mea sociala,e haos total de cativa ani nu ma pot integra nicaieri,ma simt a nimanui si e foarte ciudat sa scriu aici(e un mini jurnal unde ma pot descarca emotional)si deah, am ales sa scriu pe TPU site care nu a mai evoluat din 2010 doar pentru ca a fost o alegere random de a mea pe moment sa scriu aici lucruri fara sens.Nu sunt buna in scris nici in socializat,anxioasa cat cuprinde,vreau doar sa nu mi mai fie teama de orice lucru,sa nu mai fiu paranoica, sa ma integrez in orice spatiu conversational si sa ma iubesc pe mine insumi.N am stiut ce sa scriu ca n am idei si am creieru intortocheat.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Si sa ma iubesc pe mine insumi. De aici trebuie să începi. Restul va veni de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ești din Timișoara putem ieși la un citro,și eu am relativ aceleași probleme,chiar mult mai mari doar că nu prea mă plâng.
Daca ai depresie cronică e grav că de asta nu mai scapi,nici drogurile nu ajuta atât de gravă este,depresiile care sunt foarte serioase tu nu cred că ai așa ceva,ești doar anxioasa,nu ai deloc încredere în tine,au fraierii aia cu câteva clase și nu ai tu care probabil învățai bine la școală,erai printre cele mai bune la invatatura,eu cel puțin eram,nu prea aveam adversar și social niciodată nu am făcut valuri decât în urmă cu câțiva ani când se dădeau ogrămadă de fete la mine doar daca ieșeam până la magazin,după ce m-am îngrășat și îmbolnăvit de depresie și anxietate am devenit inexistent. Ai nevoie de oameni infecți de ăștia care îți sunt alaturi doar când ești bine? Când ai ceva sa le oferi,dar în schimb nu primești nimic? Ești sigură că de gunoaie de astea ai nevoie in viața ta? Sau sa fi ok cu tine însuți,sa fi impacata sufletește cu tine,sa te dezvolți personal și emoțional și să îți cauți oameni care au relativ aceeași energie ca și a ta și același sistem de valori, cu care ai ceva in comun, hobby, pasiuni, cărți...nu te împrietenești așa oricum cu oricine îți cade în cale, la greu toți o să îți întoarcă spatele.
Ți ai făcut cont nou să pui întrebarea asta, nu ești brava sa pui întrebarea de pe contul principal
Oricum de cât să ai oameni toxici langa tine mai bine singura.
Daca simți că singurătatea te-a copleșit apelează la un terapeut

| cehos69 a răspuns:

Ai depresie, pe mine asta m-a ajutat sa inving depresia.
https://www.youtube.com/shorts/pt4gSY7ZYlw :))