Nimic interesant!
au mai aparut vreo cativa utilizatori noi, s-a format un cuplu (bubu& nony), a revenit bro...si nu mai tin minte alte evenimente!
acum eu astept sa i-au concediu! dar vad ca sefa mea nu-si arata moaca pe la serviciu...ma duc s-o caut!
bine ai revenit!
Bine ai revenit pe TPU Ma bucur ca te-ai intors si ca nu ai uitat de noi.
Ce sa facem? Stam pe aici si raspundem la intrebari U ce ai mai facut?
Bine ai revenit cu forte proaspete, te asteptam, noi suntem sanatosi, mai putin Bro care e bolnavior, dar daca ai venit tu sper sa se simta mai bine...
Merci
@byby: de ce doar atunci cand am fost eu plecata? Sper sa continui si de azi inainte, ai loc nu m-am ingrasat.
@mumoasa: vad ca sunteti harnici (ca de obicei). ma bucur! Eu pe ici, pe colo. mai desfac din bagaje, mai trag chiulul pe net Putin cam obosita de la drum.
@Sensei.BRO: Nu-ti face griji, iti revii. Uite o inbratisare de la mine si totul va fi bine (nici acu` nu ma las de rime; hmm. grav). Sanatate multa.
@andrutza: ce atenta esti la detalii Ma bucur pentru noul cuplu. Tie iti doresc succes cu primirea concediului :*
Bro, o imbratisare nu e mare lucru, nu ti-am propus sa te culci cu mine, dar daca tu asta ai interpretat. eu ce mai pot sa-ti fac? )
Bro. iti trece
@Legiuitoarea: Multumesc mult si felicitari voua (de ce? pai pentru ca ati fost cuminti )
@constantaproca: Multumesc. Sper sa se simta mai bine, desi nu vad cum ar putea influenta prezenta mea acest lucru. Daca totusi se intampla, atunci voi fi foarte mandra de capacitatile mele
Tzau! Bine ai venit iar la noi eu sincer cat ai fo tu plecata am dat raspunsuri=).Toti suntem asa cum am fost