A trecut foarte repede anul ala pentru mine,, nici nu stiu cum a zburat, a fost cel mai ciudat an dintre toti, m-am despartit de colegi, cu unii chiar ma intelegeam perfect, frati din alte mame.
Examenul a fost mai usor decat ma asteptam, eram stresat ca nu stiam ce ma asteapta,, era necunoscutul ala, dar cand am fost in fata faptului implinit am observat ca ma descurcasem bine.
E intr-adevar un an complicat pentru ca e examenul si despartirea de scoala, dar nu e ceva imposibil de trecut.
Bafta deasa si mult succes! incearca sa mergi mai des in tabere si sa le vorbesti colegilor, cu fermitate. incearca "sa iei cuvantul" in grupuri mari de cunoscuti. Succes!
Multumesc, dar nu am prea mare incredere in mine.
Teama de a nu gresi este una dintre calitatile oamenilor intelepti! Succes!
Pai, ai putea face ca, dupa ce ai invatat pentru scoala o lectie, sa mergi in fata oglinzii si sa o spui cu voce tare de mai multe ori si asa inca cateva zile. Dupa o sapt. de repetitii, vei putea sigur sa ai mai multa incredere in tine. Vorbeste mai des cu tine in oglinda, apoi imagineaza-ti ca vb. cu altcineva caruia ii explici ceva din lectiile tale de la scoala, cu voce tare, clar, fara emotii fiindca tu le stii cel mai bine; "persoana" nu cunoaste asa bine problema. Numai bine!