| Katalinaaa a întrebat:

Hello,intr-o zi o prietena a venit la mine cu o bluza, ii era cald asa ca i-am dat un tricou de la mine, noi trebuia sa plecam in oras si ne-am dus la ea sa se schimbe, eu am lasat tricoul la ea pentru ca nu voiam sa il car in mana si acasa nu ma mai duceam. Trece cam o saptamana jumate in care am uitat sa ii zic de tricou asa ca ii zic in momentul in care mi-am adus aminte de tricou, dupa o ora mi-a ziz ca l-a cautat si nu stie unde e. M-a chemat la ea sa il cautam, l-am cautat dar nu l-am gasit, ea zice ca a doua zi in care tricoul a stat pe o noptiera mama ei a intrebat-o daca baga tricoul la spalat, *nefiind atenta* i-a raspund da. Ea zice ca l-a mai cautat dar nici urma de el. Oare minte? Cum o pot pacali astfel incat sa aflu daca minte sau cum imi dau seama? I-am zis ca daca nu il gaseste sa imi dea un tricou de la ea, ideea e ca normal nu imi va da un tricou la fel de scump si frumos. Vreau sa ma razbun, sa ii iau o haine ceva dar nu stiu cum, ma gandeam sa merg la ea sa imi arate hainele ei iar ea cand pleaca din camera sa ii iau ceva la care tine, la fel cum tineam si eu la acel tricou. Dar nu stiu nu am idei, cum sa ma razbun, cum sa ii iau o haina fara sa stie sau cum sa o fac sa se dea de gol ca minte? Nu vreau raspunsuri gen "nu e frumos sa faci la fel" sau mai stiu eu ce, vreau raspunsuri care m-ar ajuta

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrei sa te razbuni pentru o neglijenta de a ta? Dovedesti clar proverbul despre razbunare.

| Andreeush a răspuns:

Eu nu cred că a făcut-o cu intenție, poate mama ei a rătăcit tricoul.
Spune-i că ții mult la tricoul ăla și să se mai uite de el, poate o să îl găsească.

| Katalinaaa explică (pentru Andreeush):

I-am zis dar incepe sa zica "de unde dracu vrei sa il scot din veceu?" Si la ce balamuc e la ea in casa....in dulap d-abia daca gasesti cv dar l-am cautat haina cu haina si nu era, nu are unde sa fie altundeva in afara de casa deci cred ca nu vrea sa mi-l de. Ma rog eu am cerut metode de razbunare...