| bibitpuhere a întrebat:

Hello.La ce sa ma mai uit la TV.Stiu ca e o intrebare idioata. dar. de ex la ce va place sa va uitati pe Mtv. Care e postul vostru favorit si la ce va place sa va uitati acolohappy? mersi:*.

7 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Pai pe MTV la: Next
Parental Control(deoarece este o emisiune intersesanta oarecum, dar in acelasi timp se foloseste des si un limbaj cam urathappy
daca te ajutat raspunsul meu ast o fundita blushing :X bft

| Atotstiutorul a răspuns:

Pe acasa, la cameleonii!

| usernamealy a răspuns:

Pe Mtv este next, exposed, parental control

| TheForeignConstantin a răspuns:

NU va mai uitati ma la tv! MAI ALES LA MTV! Este unul din mijloacele de manipulare...
In pana mea ce fel de emisiuni sunt alea?! Sunt sinistre da! TRUCATE! Va uitati la niste chestii fabricate nu adevarate... PFF

PE bune, mai bine v-ati uita pe Discovery, desi nici ala nu-i departe... straight face

| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a răspuns:

Daca vrei filme. poti sa te uiti pe anx pe protv pe antena pe prima se gasesc filme oriunde daca vrei muzica pe utv pe kisstv pe vh daca vrei emisiuni tot pe pro tv si restul enumerate la filme. vrei documentare... uitate pe discovery chanel iar daca vrei sport uitate pe sport.ro...asa e programu.astept fundita

| denyelle a răspuns:

Eu pe zi ma uit in jur de 10-15 min la tv, pana adorm si atunci ma uit la realitatea sau la antena 3, undeva unde sunt stiribatting eyelashes

| who gives a damn.. a răspuns:

La Mtv ma uit si eu, recomand South Park, Strutter, Scarred, Exposed, Alice, Parental control, Scream queens, Date my mom, Next, 16 & Pregnant, Teen mom etc. happy

Întrebări similare