Cred ca ar trebui sa anunti parintii de ce faci... o sa-ti dea ei un sfat...asculta-i
Observ ca e o moda mai nou... tigara nu te face 'mai smecher'...nu numai ca iiti strici sanatatea ci o strici si pe a celor din jur... mirosi urat, ti se ingalbenesc dintii...si ai sa ajungi sa nu ai stare cand nu o sa ai tigari...acum poate zici'Ma las cand vreau eu..."dar nu e asa... fumez de un an si ceva...si crede-ma vreau sa ma las dar nu pot...si banii se duc aiurea...tot...in loc sa te apuci mai bine i-ati gandul de la ele...
si sincer nu pot sa te invat sa fumezi pentru ca in primul rand nu e mare filozofie...si in al doilea rand nu vreau raul nimanui...
poate ai sa imi dai stupid dar gandeste-te la viata ta...
Vrei sa pari mai interesanta? Sau ce? Cu toate ca si eu fumez de vreo 12 ani sfatul meu e sa o lasi balta. Acum, cat iti este mai usor... dupa aia s-ar putea sa-ti para rau.
Nu e vorba aici de a parea mai interesanta, ci e vorba de stres.Desi nu credeti, ma calmeaza.Am inceput de 2 luni si ceva...si am inceput sa trag pe piept.Ma cam doare gatul. e normal la inceput? Si ma gandeam...ca poate imi da cineva niste indicatii.Repet.nu e vorba de smecherie aici sau de a parea mai interesanta.
Mai bine fa un ceai de tei si te calmezi imediat sau niste lapte cald cu miere.eu il vad pe tatal meu care fumeaza de mai bine de 20 de ani. crede-ma ca nici nu mai stie de el cand nu are tigari.cand nu fumeaza tuna si fulgera si daca ii spui buna ziua. iar cand fumeaza tremura tot si are o figura pierduta in spatiu.eu te-as sfatui sa pui la pusculita toti banii de pe tigari si intr-un an te duci in excursie in insulele maldive.