Incearca sa fi putin mai optimista, pentru ca daca ai doar ganduri negative, doar asta vei atrage asupra ta. Invata sa iti alegi prietenii cu grija.
Pai dezamgirile de care tot ama vut parte ma face sa privesc asa..si faptul ca toti nu sunt cum as vrea sa fie
Ok,te poti uita la mesaje acolo ti am lasat mess meu si vb, multumesc la fel!
Lumea se schimba asa cum te schimbi si tu, altii in bine si altii in rau. E greu sa vezi cum ai ratat o realtie reusita dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Incearca sa te relaxezi si sa meditezi, ordoneaza-ti prioritatile in viata si tine garda sus astfel incat sa nu mai fii ranita. Mi-ar face placere daca ai accepta sa vb si cu mine prin mesaje. Iti dau si eu add. O seara buna!
Poti cauta lucruri si oameni care sa te dezvolte.Activitati precum lectura (a se evita cartile depresive, totusi), sportul (indiferent care), plimbari, alte hobby-uri pot sa te scoata din starile triste si sa te faca sa te concentrezi pe altceva.E posibil si sa fie o oboseala acumulata in timp (daca da, e bine sa dormi mai mult, sa recuperezi somnul pierdut - si oboseala contribuie la depresie).Si cauta sa intalnesti si sa vorbesti cu oameni care sa te asculte si sa te inteleaga.It always helps Imi poti scrie, daca vrei sa vorbim mai mult