Te felicit pentru modul de gandire, "magia pe care o cauti este in munca pe care o eviti", sa incepem anul cu mai mult sport, mai mult citit in loc de social media, mai multi oameni de calitate in jurul nostru, mai mult interes acordat viselor noastre, un an forta!
Mă ajută să înțeleg că orice problemă are o soluție.
Mă ajută să sistematizez totul, să țin o evidență a care sunt problemele mele cu adevărat.
Da, personal am fost doborât de despartirea de logodnica mea și am luat decizii greșite apoi pe toate planurile. Desigur, astea s-au adaugat la problemele si traumele mele anterioare.
Înțelegând care sunt problemele reale și punându-ți creierul la lucru ca sa gaseasca si solutiile ca tu sa le notezi, ai rezolvat deja jumatate din problema. Mulțumesc pentru comentariu și sper ca putem crea o dezbatere sanatoasa si folositoare pentru toata lumea.
Ziceai într-o intrare că locuiești în Militari Residence. Sper că ai trecut și asta pe lista și acu nu mai stai acolo.
Nu zici rău. Chiar în acest cartier mi-a fost înțepat rezervorul mașinii de hoții de benzină. Noroc că l-am schimbat cu băieții în parcare, am ieșit într-o pierdere de vreo 700 de lei așa, dacă o duceam la service aveam cam 1500-2000 prejudiciul. Totuși, momentan stau cumva spre Apusului, nu am treabă cu nucleul MR (Rezervelor, Tineretului si Ilie Petre) decât atunci când ies din cartier că deh, sens unic pretutindeni. Mă voi muta în funcție de job, momentan aici mi-e bine, dar am de gând să schimb și acest aspect curând. Nu mai zic ca sunt anul 3 la marketing, termin si iau in calcul plecarea in Germania pentru o perioada, apoi sa ma intorc într-o alta parte a tarii. Poate Brasovul. Toate cele bune!
mad000004 întreabă: