| mgtow a întrebat:

Hello, tot vad un baiat asa adolescent aproape de blocul unde locuiesc eu si odata m-am asezat din intamplare si l-am intrebat: esti suparat cumva te vad trist. Si a zis ca nu mai poate e foarte suparat pe viata ii merge prost la aproape orice si a pierdut orice speranta. Am incercat sa il fac sa se simta bine dar nu am reusit mai ales nu inteleg ce are. Culmea ca si eu sunt la fel ca el orice speranta am pierdut dar prefer sa intind o mana de ajutor sa fac un bine, sa il chem in casa sa ma joc cu el la ps3 sau sa il invit in oras la o tura cu masina pff ce pot face?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm... Una la mana, nu e o coincidenta sa v-ati intalnit si imprietenit, deoarece sunteti personalitati asemanatoare (nu ma intelege gresit). Ce poti face?! Tristetea lui apasatoare sigur are o cauza sau mai multe. Va trebui sa afli cel supara, cel impiedica sa fie fericit si sa-l ajuti in acest sens. Niciodata sa nu renunte pana nu a incercat toate metodele de a restabili echilibrul psihic. In afara de asta, nu se stie cum va fi mai incolo. Gandurile negative niciodata nu ajuta, indiferent de situatie.

| INSOLINYO a răspuns:

Esti baiat?
Scoatel la o bere/Meci de fotbal sau ce sport ii place.

Esti fata?
E destul sa te dezbraci( glumescwinking )
In primul rand nu-l du la mall.
Dul intr-un loc singur stati vorbiti.

Acestea-mi vin in cap.

| Razvan a răspuns:

E foarte frumos si nobil gestul din partea ta.Cred ca ar trebui sa il inviti in casa, sa il servesti cu ceva de baut si apoi sa incepi tu sa ii povesti viata ta si prin ce treci.In felul asta, si el isi va da drumul.Baftawinking

| DanielJackson a răspuns:

Interesant, de obicei astfel de persoane detin cel putin o calitate rara, doar ca nu prea o folosesc. pe scurt, sunt niste genii in anumite domenii, stiu sa faca un anumit lucru mai bine decat oricine. deci daca reusesti cumva sa-l faci sa faca, stiu eu, un sport, sa repare ceva, sa vorbeasca ceva, in fine, nu conteaza daca esti fata sau baiat e un lucru excelent ceea ce faci tu, indiferent la ce il inviti, s-ar putea sa reusesti. nu te grabi, nu aveti nimic de pierdut, nu?!