| BoomBoomToxic a întrebat:

Hello TPU! am o intrebare voi ce ati alege dintre :telefon mobil, laptop si un hamster?

Răspuns Câştigător
| lola_2540 a răspuns:

Pai sa vedem: telefon mobil; am 12 anibig grin si un tel de ***. toti colegii si colegele au iphone, telefoane cu touchscreen.prostii.si eu m-am rugat de parintii mei sa-mi ia unul dar nu a mers. orik nu il folosesc decat sa sun, sa primesc si sa trimit mesaje. daca ai deja unul, nu-ti lua altul(bine, asta depinde de tine:daca vrei sa fii foarte cool si populara"iti iei un tel de fite[cum zic niste ''prieteni'' ai mei]. laptop, daca ai calculator nu iti lua, doar daca vrei sa il iei cu tine in excursii, chestii de astea.ca sa nu te plikti.hamster.daca ai timp sa il ingrijesti si de astea e bine.eu as alege hamsterbig grin good bye!

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

As alege un laptop si nu doar datorita valorii mai mari. Doar pentru ca nu prea vorbesc la telefon. Si am avut hamster si nu as mai avea rabdare acum sa am grija de altul.

| juniper a răspuns:

Hamsterul, il dresez si cand trebuie sa stric un calculator, il pun sa roada firele.

| Spufff :x a răspuns:

Toate 3

| BoomBoomToxic explică:

Eu ma gandeam la laptop pentru ca mereu ma cert cu sora mea pe calculator si laptopul ar fi doar al meu.telefonul pentru ca tocmai l-am pierdut pe ultimul si hamster pentru ca sora mea are papagali si mereu cand se plictiseste se joaca cu ei si imi face in ciuda happy

| Chαяtreux a răspuns:

Depinde de ceea ce iti doresti tuthinking daca ai deja un telefon as alege un laptop, dar daca ai calculator as alege un hamster :X dar daca nu ai nimic din cele 3 as alege laptop... desithinking si hamsterul m'ar atrage:X:X

:d

| Cleona a răspuns:

Sigur laptop!

| justagirlll a răspuns:

Ok. e complicat
cred ca as alege laptopul, e cel mai valoros ca sa zic asa
sau poate telefonul, depinde de care e si daca iti place
iar despre hamster...nu stiu ce sa iti zic dar miroase urat cand face pipi happy

eu zic sa te gandesti daca ai nevoie de un telefon, iar daca nu ai nevoie ie laptopul

bye

| iiDouaPuncteParanteza a răspuns:

Haloo Sonya...ehh...dificila intrebare:
telephone-am deja unul si il stii
bine
acum
hamster-nu-mi prea place.adica e dragut.dar cam miroase urat cand face pipi big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

EEhh acum vine vorba de laptopppp

e extraordinar.deki laptop.
1.pentru ca il poti lua in excursii, tabere etc...
2.nu te mai certi cu sora/fratele pe calculator...deci ar fi numai al tauwinking
3.nu trebuie sa stai cu el intr-un singur loc (cum stai la calculator numai la birou, masa etc...) deci te poti duce cu el: in pat, pe canapea, acolo sus la patul tau, afara la masa la aer liber(primavara sau vara), in casa altcuiva...deci in general il poti lua oriunde este sigur ca nu se va intalni cu APA!
4.esti super misto

bun... sper ca te-am ajutat pup si vb pe mess :*:*:*:*:* vezi poate mai iesi si u afara si raspunzi la telwinking

| Deyuu a răspuns:

Eu una as alege un laptop