| blackeyes90 a întrebat:

Hello TPU! Ce parere aveti despre Cheloo? Mie sincer imi place multbig grin Dar mi-ar placea sa tiu mai multe despre el puteti sa-mi dati mai multe detalii? Si parerea voastra despre el desigur. Va multumesc.pup

Răspuns Câştigător
| IndiferentXD a răspuns:

Ascult des Cheloo! ma inspira. :)
http://suburban.ro/despre/cheloo/

9 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Chelohiro un personaj trist ce nu gaseste dragostea in nimic.Un om ce isi scurge amarul in dependente.O javra ce merita impuscata dupa parerea mea, caci nu gaseste fericire prea des in oameni.Un personaj deprimat ce merita capace si prieteni care sa ii ridice moralul. Drogat, ratat fara judecata corecta.Un om ce indoctrineaza oamenii, in special adolescentii cu violenta si rautate.Asta e Cheloo si probabil daca nu se descurca cu cantecele ar fi ajuns un ultim om, un sinucigas sau un homosexual.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Narfundo):

rolling on the floor tu ai ceva cu sinucigasii si/sau homosexualii, vrei sa te calugaresti? laughing Fiecare face ce vrea. Si cu bucuria de a trai, ti-am zis, realistii n-o prea gasesc.

| Narfundo a răspuns (pentru Mădă0611):

Crezi tu. Citeste mai mult din ce scriu eu si ai sa observi ca nu imi plac calugarii si popi.Pa

| bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb a răspuns (pentru Narfundo):

Mai omule in Romania chiar ca nu gasesti dragoste in nimic. Si nu-l mai fa tu ratat pe Cheloo inainte sa te uiti la tine. Cheloo doar e realist.

| Woodenpints91 a răspuns:

Gata,a apărut la x-factor şi acum toţi bastarzii îi devin fani. Jalnic.

| Mădă0611 a răspuns:

Mie nu imi place cum canta. Da-i 10 negative ca pe toate iti canta la fel oh go on, mashup. laughing Apoi, daca face pe ateul, de ce si-a botezat copilul? Asta ma face sa cred ca mare parte din ce zice e asa de kiki, hai sa vorbim sa ne aflam in treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place Cheloo de la 12 ani, de cand am descoperit Parazitii.Umorul lui "negru" e bestial si mereu a fost preferatul meu (bine, si Ombladon e bunhappy ).
Detalii despre el gasesti si pe Google.big grin

| 220V a răspuns:

Cheloo ii un mare filosof, versurile lui m-au ajutat sa vad realitatea. Apoi am descoperit alti oameni care gandesc asemanator lui.winking

| bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb a răspuns:

Cheloo este unul din putinii barbati cu coloana vertebrala cum sunt si cei de la B.U.G Mafia si Ombladon. Pur si simplu vede realitatea nu pluteste deasupra ei. De aceea pare un om rau plin de ura si violent pentru ca in Romania altfel nu poti fi. Mie una imi place foarte mult Cheloo.