Chelo un personaj trist ce nu gaseste dragostea in nimic.Un om ce isi scurge amarul in dependente.O javra ce merita impuscata dupa parerea mea, caci nu gaseste fericire prea des in oameni.Un personaj deprimat ce merita capace si prieteni care sa ii ridice moralul. Drogat, ratat fara judecata corecta.Un om ce indoctrineaza oamenii, in special adolescentii cu violenta si rautate.Asta e Cheloo si probabil daca nu se descurca cu cantecele ar fi ajuns un ultim om, un sinucigas sau un homosexual.
Mai omule in Romania chiar ca nu gasesti dragoste in nimic. Si nu-l mai fa tu ratat pe Cheloo inainte sa te uiti la tine. Cheloo doar e realist.
Mie nu imi place cum canta. Da-i 10 negative ca pe toate iti canta la fel , mashup. Apoi, daca face pe ateul, de ce si-a botezat copilul? Asta ma face sa cred ca mare parte din ce zice e asa de kiki, hai sa vorbim sa ne aflam in treaba.
Cheloo ii un mare filosof, versurile lui m-au ajutat sa vad realitatea. Apoi am descoperit alti oameni care gandesc asemanator lui.
Cheloo este unul din putinii barbati cu coloana vertebrala cum sunt si cei de la B.U.G Mafia si Ombladon. Pur si simplu vede realitatea nu pluteste deasupra ei. De aceea pare un om rau plin de ura si violent pentru ca in Romania altfel nu poti fi. Mie una imi place foarte mult Cheloo.
anonim_4396 întreabă: