| Crescent a întrebat:

Hello TPU. Sa spunem ca sunteti intr-o relatie cu o persoana de aproape un an. Ati aflat acum ca persoana aia v-a mintit de multe ori in legatura cu un subiect anume, inca din prima zi, pe motivul cum sa s-a simtit prost sa va spuna. Ar fi avut nenumarate sanse sa spuna adevarul, dar n-a facut-o niciodata si v-a mintit privindu-va in ochi. Abia cand ati pus cap la cap lucrurile l-ati intrebat daca asa a fost si a recunoscut. Se scuza cu motivul ca nu a vrut sa va piarda. Iertati persoana aia? Mai aveti incredere in ea?

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Trebuie sa fii extrem de naiv ca sa crezi ca viata e doar alb, sau doar negru. Unele omisiuni se accepta. Altele nu.

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Deci s-a culcat cu cineva anume sau ceva de genul, oricum ceva sexual sau legat de o interactiune cu sexul opus, in loc sa incepem relatie cu sinceritate incepem direct cu minciuni, pai ce inseamna asta, increderea ta oricum s-a spulberat, nu as ierta deoarece stiu in sinea mea ca nu as mai putea avea incredere incepand din momentul ala in cuvintele ei, ar fi un chin sa raman, cu increderea spulberata nu mai ai cum sa crezi cuvintele acelui om.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu as putea ierta pe nimeni care minte, mai ales ca a facut-o de nenumarate ori, categoric NU!

| dullcat a răspuns:

Buna.De obicei minciuna nu vine niciodata dintr-un loc bun, mai ales cand se repeta pe o perioada lunga de timp si nu exista nicio intentie cat de mica sau curaj pentru a clarifica adevarul.E o samanta otravitoare care infloreste si poate da nastere altor minciuni, ca doar i-a mers cu prima/primele, te-a convins, nu? Si tind sa cred ca din modul in care ai intrebat nu este ceva trivial peste care poti trece cu vederea de tipul,, Ah, stii, mie nu imi plac deloc filmele x sau mancarea y dar am acceptat pentru tine. '' laughing

| Simpatic a răspuns:

Depinde cat de grava era acea chestie ascunsa, daca era ceva de genul "sunt sarac/a si mi-a fost jena sa iti spun sau sa te duc la casa parintilor mei care este din chirpici" aceasta este o minciuna acceptabila si trebuie trecut peste!
Daca este o minciuna sau ascunderea unui adevar grav, atunci este bine sa ierti dar sa numai ai incredere in acea persoana!
totul trebuie raportat la situatie!

| J0B0MAT a răspuns:

Depinde despre ce e vorba. Dacă e ceva ce m-ar afecta pe mine direct nu prea aș ierta, dacă în schimb e o chestie mai personală ce nu mă afectează pe mine, gen că îi e frică de șerpi, da.

| siriusblack98 a răspuns:

Dupa cum ai putut vedea si din raspunsurile celorlalti si ca sa nu repet si eu acelasi lucru, trebuie sa vii cu niste cazuri concrete ca sa poti primi un raspuns la obiect si nu unul la modul " depinde ".

| Miruna333 a răspuns:

Depinde de chestie, insa un an de zile este extrem de mult. Nu cred ca as mai putea avea incredere in acea persoana

| Catennacio87 a răspuns:

Depinde despre ce motiv este vorba, una e sa fie o problema de sanatate si alta e un lucru mai grav precum ceva ilegal sau cine stie.