| LiimeXdx a întrebat:

Hello TPU! Va place sa va razbunati? Mie chiar nu. happy

9 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

E extrem de tentant uneori, dar ma pot abtine si nu o fac. Nu ii vad rostul, desi anumite persoane chiar ar merita, din punctul meu de vedere.

| Musique a răspuns:

"răzbunarea e arma prostului"
Pe asta o spuns cei slabi.
Și ignoranța e răzbunare deoarece o faci intenționat și conștient când de fapt ar trebui să trăim cu toții în armonie și să ne rezolvăm micile dispute.

| Dariusuu a răspuns:

De ce să mă răzbun când pot să ignor frumos?

E atât de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-s contra răzbunării decât dacă motivul e întemeiat. Dacă pot să îmi trăiesc viața liniștită în continuare și fără să fac rău acelei persoane, o să o trăiesc. Dacă nu, aș încerca să mă răzbun profesionist într-o metodă mai inedită.
Eu de felul meu nu țin ranchiună. Dacă țin, știu să mi-o controlez foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu-mi place sa fiu calcata in picioare...dar ma calmez si-mi trece cheful de razbunare.Sunt o fire optimista si accept o greseala, dar cu conditia ca a doua oara sa nu se mai repete...deci,nu sunt razbunatoare!
Te pup!

| Vi003 a răspuns:

"Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau
E silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau." (citat din memorie)

( B. P. Hasdeu- Razvan si Vidra)

| RandyMarsh a răspuns:

Salut!
Sincer...eu sunt cam razbunator. Daca as sta sa ignor tot ar deveni din ce in ce mai rau.Ar vedea ca merge si ar continua.

| 7QA3 a răspuns:

Razbunarea mi se pare josnica atunci cand o provoci tu. Simti nevoia sa raspunzi cu aceeasi moneda, crezand ca te face mai bun. Din contra, un caracter razbunator implica nesiguranta si imposibilitate de adaptare. Nu intelegi ce ti s-a intamplat si aplici aceeasi regula asupra cuiva ce ti-a provocat increderea. E josnic, din nou.

| Alisse a răspuns:

Oricum roata se intoarcehappy Dar e o oarecare satisfactie.

Întrebări similare