anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU, vouă vi s-a întâmplat sa vorbiți cu unul dintre prietenii voștri prin mesaje sa ziceți ca va simțiți nasol din punct de vedere emoțional sau ceva de genul si ei sa răspundă cu,, ok'' sau sa va lase in seen? Întreb pentru ca mie mi s-a întâmplat de câteva ori si nu e prea plăcut sa vezi ca prietenilor tai nu le pasa de cum te simți, având in vedere de cate ori se simțeau prost îi întrebam daca sunt in regula sau măcar arătam ca imi pasa. O data o prietena a zis ca nu se intelege bine cu parintii ei si am încercat să o ajut, sa nu mai fie trista, iar cand eu i-am explicat o problema pe care o am cu socializatul in public a zis ca e fix problema mea. Oamenii de genul merita sa mai fie ajutati? Apropo, nu vreau sa para ca ma victimizez, doar ca unele lucruri nu sunt corecte. no hate

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand cineva te lasa cu "seen" inseamna ca nu te baga in seama, fiindca nu prezinti nici un feld e interes pentru el!

Problemele personale si familiale se rezolva in familie, nu spuse colegilor sau prietenilor, ca nu-ti poate rezolva tie problema nimeni si apoi, chiar nu-i problema altora.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu merită.

| Hyperion7 a răspuns:

Exista o zicala in popor,no hate,dar "Nu e prost cel ce cere,ci cel ce dă"
Așa că tu ești de vina că îți faci mila de astfel de oameni big grin
Daca ei te tratează cu indiferenta,intoarce-le și tu spatele.Ori ajutorul este reciproc,ori nu mai e.
Străinii sunt străini,dar cei apropiați ar trebui sa îți fie alaturi și să te înțeleagă, nu sa te marginalizeze când ți-e rău și să te dea aproape când le este lor rău, doar zic.
Deci, părerea mea este că nu, nu merita.

| LordCristobal a răspuns:

Nu,oamenii de genul nu merita sa fie ajutati.Dar sa nu iti para rau ca i-ai ajutat ca intr-un fel ai facut un bine care ti se poate intoarce sub alta forma oricand.
Sincer in ziua de azi nu prea exista prieteni adevarati si autentici, fiecare e pe interesul lui sau se folosesc de tine cand au nevoi de ceva insa fara sa te ajute pe tine la nevoie.
De asta e bine sa razbesti in viata cu fortele proprii si sa te mai sfatuiesti cu parintii sau cu fratii/surori daca ai.Dar mai sunt si unele situatii in care nici familia nu te ajuta si na tot e mai bine sa te descurci de unul singur.

| LordCristobal a răspuns:

Sincer mi s-a intamplat cu o parte din prietenii mei, cand aveam chef sa vorbesc cu cineva ei nu raspundeau si nu manifestau niciun interes pentru problema mea.