Hey
Cea mai mare dorinta a mea ar fi sa fiu fericit. Dar nu vreau sa pun accent pe tema asta.
Cat despre cariera, daca zici ca nu vrei sa spun, totusi am sa spun ceva Ca vreau sa termin facultatea cu bine.
Sa revin...
As vrea sa ma trezesc intr-o dimineata (devreme daca se poate), si sa ma duc la fereastra. Sa stiu ca in pat este sotia (asta e o alta dorinta ), si sa vad cumva tot orasul. Sa stiu ca nu am nici o grija.
Dar iar deviez.
Daca ar fi un moft... sa zicem, ca in fiecare dimineata sa imi aduca cineva tiramisu
Dar tu?
Mi-aş dori să mănânc în fiecare zi câte un tiramisu, şi să am 7000 sd pe Stardoll. În fine, mi-aş dori să merg în Dubai la vară
Mereu mi-am dorit sa zbor in spatiu sa vad pamantul de acolo de sus,sa sar cu parasuta, sa vizitez universul, lumea, sa discut cu pacienti cu probleme mintale sa le pot ajuta, sa gasesc asa o fata ca mine, sa fiu sanatos cred ca e cel mai important ca restul le faci daca te duce capul
Wow, bine zis si de asemenea chiar frumos! Iti apreciez dorinta in legatura cu grija pe care o ai pentru acei copii si adulti speciali. E foarte bine sa stim ca mai exista oameni alaturi de noi care se gandesc si la acele suflete.
Sincer, cel mai mult si cel mai mult imi doresc sa-l intalnesc si sa ma pozez si poate sa si joc putin cu cel din poza de profil, cu Roger Federer. Acesta ar fi visul vietii mele. Cred ca n-o sa mi-l indeplinesc niciodata, din pacate.
Nicioadata nu stii ce iti rezerva viata! Nu lasa ca dorinta aceea sa piara!
Sa mai ia Arsenalul macar o data campionatul, in fiecare an au aceleasi probleme, echipa asta e ca si blestemata, nu mai are rost sa spun si de ce! Cel mai mult imi doresc sa fiu sanatos, sanatatea e cea mai pretioasa!
Buna
Cea mai mare dorinta a mea...
Sa ajung sa imi vad copilasii la caselelor si sa fiu bunicuta
In rest, sanatate ca avem nevoie.
O seara buna
Ca tot m-ai intrebat, Obri! Sa fiu fericita si sanatoasa, ca fara ele nu as putea sa-mi duc planurile la final.Sa iau bacalaureatul cu nota mare, sa intru la facultate, sa am puterea ca peste ani sa-mi tin nepoteii in brate si sa stiu, la sfarsitul acestei vieti, in ultima clipa, ca am reusit sa-mi traiesc viata prin lucruri simple si marunte, dar care vor ramane pentru altii amintiri de neuitat. Iar un mic rasfat: Sa zicem ca visez de ceva vrema ca se vor inventa gentile ce se pot cara de unele singure.
Mda, la treaba cu gentile mai trebuie asteptat Esti fata, be happy
Bine boss. Atunci as vrea si eu inca ceva, hm... Sa pot sa parchez cu spatele mai bine
Ar fi si cazul. Ca nu prea pot sa bag cu spatele masina in garaj acasa
Eu iti tin pumnii, ca data viitoare sa o parchezi exact cum trebuie!
Mersi
O sa dureze ceva pana data viitoare. Sunt cam departe de casa
Nu te intrista Obri, de aceea suntem noi aici! Suntem cu tine! Si masina aceea va fi parcata foarte bine data viitoare. Am eu o presimtire!
Sa gasesc persoana(iubita) care o caut de multa vreme, cu multa empatie si o inteligenta de invidiat.
Eu cred ca ajunge in rest daca as fi si sanatos ar fi perfect.
XxRockStarxX întreabă: